Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS:n naisille viikonlopusta voitto ja tappio

Oululaiset pakenivat pohjoisen pakkasia Etelä-Suomeen ja kohtasi pahimmat kilpakumppaninsa SB Pron ja Tapanilan Erän. OLS:n viikonlopun ottelut olivat kenties parhainta pallollista peliä mitä joukkueelta on tähän mennessä tällä kaudella nähty vaikka lauantain lopputulos 7-3 ei siihen viittaakaan. Sunnuntaina uurastus kuitenkin palkittiin ja pisteet lähtivät ensimmäistä kertaa Mosalta vieraiden matkaan lukemin 3-7.

Lauantaina OLS oli aktiivisempi osapuoli heti ottelun alusta ja SB Pro käynnisti hyökkäyksiään lähinnä kaaripallojen kautta. Kuitenkin kuten niin monesti tällä kaudella, OLS ei käyttänyt maalipaikkojaan hyödyksi vastustajan onnistuessa ensimmäisestään. OLS-pelaajille sattui peittovirheitä, joista nurmijärveläiset rankaisivat armotta: kaksi vetoa maalille ja kaksi maalia. Ensimmäiseen erään SB Pro onnistui vielä kertaalleen ja vei erän puhtaasti 3-0.

Toinen erä jatkui ensimmäisen kaltaisena, eikä OLS ryhdistäytynyt ennen kuin tilanne oli jo 5-0 ja aikalisä käytetty. OLS sai myllyn pyörimään ja tuloksena vieraiden avausmaali Kristiina Kauppilan lavasta. Pyöritys jatkui mutta lisää maaleja ei saatu aikaiseksi ennen kuin Annukka Häkli onnistui juuri ennen erätaukoa. Kolmannessa erässä Pro kuitenkin kuritti jälleen ja siirtyi lopun alkua muistuttavaan 6-2 johtoon. Lopun alku se olikin, sillä vaikka OLS kavensi vielä tilanteeksi 6-3, ei kolmannen erän yritykset tuottanut enempää lisämaaleja. Vaisu 6 vs. 5 peli päättyi tyhjään maaliin, joka sinetöi loppulukemiksi 7-3.

Sunnuntaiksi edellisen päivän pettymys oli pureskeltu ja joukkue lähti seuraavaan pistejahtiin ja rikkomaan Tapanilan Erä III:n kotitaikaa. Pallollinen peli oli jälleen korkealla tasolla, etenkin ensimmäisessä erässä, jossa pallo liikkui välillä oppikirjamaiseen tapaan olssilaisten lavoissa. Avausmaalin teki kuitenkin Erä, kun peittopeli oli jälleen unohtunut pukukoppiin. Kauaa kotijoukkueen juhlat ei kuitenkaan kestänyt, sillä ensin OLS:n ykköskenttä namutteli pallon maaliin ja hetken perästä oululaisten ylivoima rankaisi Marjut Mäkelän tyyliin ja siirtyi 1-2 johtoon. Hanna-Mari Uimonen teki ennen erän puoliväliä tilanteeksi jo 1-3 iltapäivän ensimmäisellä maalillaan. Erä kuitenkin sai kavennettua juuri ennen erätaukoa, jonne siis siirryttiin 2-3 lukemissa.

Toinen erä sai jo hieman pingiksen piirteitä kun pallo pomppi ilmassa pelaajalta toiselle eikä oikein kukaan hallinnut palloa. Erä onnistui kuitenkin maalinteossa ja tasasi tilanteen jo kahden minuutin jälkeen. Toisen erän hurlumheistä kertoo myös maalivahtien torjunnat, joita Erän veskarille kertyi yksi ja OLS:n Elisa Leinoselle ei yhtään. OLS pääsi jälleen johtoon kun Hanna-Mari Uimonen venytti pallon maaliin eikä keltaiset tämän jälkeen enää johtoasemasta luopunut.

Kolmannessa erässä Annukka Häkli maalasi kahdesti ja Kristiina Kauppilan tiputti jonkinlaisen apinan selästään onnistuessaan läpiajossa. Vaikka OLS korjasikin voiton suhteellisen suurinumeroisesti, ilahduttavinta oli, että peli näytti jo siltä, mitä kevään ratkaisupeleissä vähintään vaaditaan.

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.