Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.
Kuopiolaislähtöisellä Turusella on pitkä tausta OLS:ssa pelaajana sekä lajivastaavana. Hiljattain Turunen on kouluttautunut ammattivalmentajaksi. Valmennustiimiin liittyvät uusina myös Karo Kuussaari sekä Annukka Häkli. Kuussaari ja Häkli jatkavat edelleen valmentajina myös Ankkojen A- ja B-tytöissä. Fysiikkavalmennuksesta vastaavat Mika Pussinen ja Toni Stenberg.

Joukkueen taustaryhmässä jatkavat joukkueenjohtaja Juha Ollikkala, huoltaja Velu Taipaleenmäki sekä manageri Jani Laukko. Joukkueen ja nyt myös koko seuran lääkärinä toimii jo kevättalvella toimessa aloittanut Jouni Piippo.

”Innolla tartun toimeen. Uskon, että pystyn tuomaan paljon uutta sekä yksilöille, että joukkueelle. Laji on nopeutunut ja taitoa on tullut valtavasti lisää. Kehityksessä tulee pysyä mukana, mutta toisaalta ajattelen, että peli on köyhtynytkin ja jotain vanhaakin voisi palauttaa nykypeliin. Olen aina ollut kiinnostunut pelistä ja valmentamisestakin, mutta nyt ajattelin, että tässä on sitä mitä haluan oikeasti isona tehdä”, Turunen valaisee valmennustarinaansa.

Pelaajarosteri tulee noudattamaan hyvin pitkälti jo tuttua kaavaa, ja runko tulee säilymään, mutta jotain uuttakin joukkue tulee kertomaan lähiviikkoina. Joukkueen pelaajiston tason ja rakenteen Turunen näkee hyvänä ja potentiaalisena. Samoin joukkueen valmennus- ja taustatiimin, mistä ei lajitietoa ja kokemusta puutu.

”Hyvin kokemusta ja paljon lahjakkuutta. En tunne pelaajia juuri ollenkaan, mutta sellainen kuva on, että meillä on hyvät mahdollisuudet parantaa 7.sijalta. Valmennus- ja taustatiimi on erittäin kova. Näkemys pelistä ja tarvittavista ominaisuuksista on osunut yksiin ja työt on aloitettu”, Turunen kertoo.

Rankkojen Ankkojen sopimustilanne on hyvä, ja uusia pelaajia on haussa enää muutama täsmähankinta.

”1-2 vahvistusta vielä haetaan. Olen erittäin tyytyväinen tiimiin, joka saatiin kasaan”, Manageri Jani Laukko taustoittaa.

SS Rankat Ankat tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


SSRA - 2018-2019 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää