Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

OLS:ssa puolustuspäässä on nähty viimeaikoina katoa, kun Mikko Saarnio ja Otso Tornberg ovat loukkaantuneina sivussa ja Olli Wikstedt pelikiellossa. Kun vielä Eetu Ijäksen pelikunto on viime viikonlopun päätällin vuoksi ollut epävarma, nähtiin Keskitalon siirto järkeväksi molemmille osapuolille.

”Kalle saa pidettyä pelituntumaa yllä ja me saamme riveihin jo suhteellisen kokeneen pelimiehen, joka pystyy auttamaan joukkuetta ja tuomaan hieman lisää leveyttä rosteriin”, OLS:n lajivastaava Jani Lipsanen kommentoi.

Keskitalo on edustanut ennen Sveitsiin siirtoaan liigassa Esport Oilersia ja Nokian KrP:tä 117 runkosarjaottelun verran, joissa on syntynyt 50 tehopistettä. Juniorivuodet OLS:ssa viettänyt kiertolainen ei ehtinyt tehdä liigadebyyttiä Oulussa, vaan siirtyi A-juniorikauden 2013-2014 jälkeen suoraan Nokian riveihin, jossa hän vietti kolme kautta.

”Aina se on ollut selkeä juttu, että jossain vaiheessa pitää päästä kotiseuran paidassa pelaamaan liigaa. Monena kesänä on OLS:n kanssa keskusteltu siirrosta, mutta tähän asti on aina tullut valittua reissaaminen”, Keskitalo kertoo ja iloitsee mahdollisuudesta pukea keltasininen pelipaita päälle pääsarjatasollakin.

Lainasopimus OLS:n ja Keskitalon kanssa on voimassa toistaiseksi. Tarkoituksena on, että Keskitalo palaa Sveitsiin, kun pelit siellä aikanaan jatkuvat. Keskitalo on edustuskelpoinen tulevan viikonlopun otteluissa Happeeta ja LASB:ia vastaan.

Lähde: ols.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2020-2021 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020-2021

Ottelut kaudella 2020-2021

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSalibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää