Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS Miehille voitot Indiansista ja FoSu:sta

OLS:n miehet päättivät syyskauden voittoisasti ja jalkoihin jäivät viikonloppuna niin Indians kuin FoSu:kin.

OLS – Westend Indians 6-1 (3-1, 1-0, 2-0)

Indians-ottelu alkoi maaottelutauon jälkeen OLS:lta nihkeästi ja Robert Olenius veikin hiawathat 0-1- vierasjohtoon. Avauskympin jälkeen OLS pääsi ensimmäistä kertaa ottelussa kunnolla maalipaikoille ja Iiro Moilanen laukoi kaukaa puolustajan tontilta pallon hienosti vasempaan alakulmaan. Edellisestä maalista ei ehtinyt kulua kuin 13 sekuntia, kun pallo oli toistamiseen verkon perukoilla. Kimmo Väänänen laittoi hienon poikkisyötön oikeaan laitaan, josta Harri Naumanen sai sijoittaa pallon tyhjään maaliin. Kolmas maali
syntyi hienon kulmavaparin päätteeksi, kun Naumanen syötti pallon takatolpalle, josta Antti Niemisellä oli helppo työ siirtää pallo häkkiin.

Toinen erä oli molemmilta joukkueilta tarkkaa pelaamista, mistä kertoo myös maalivahtien torjunnat, Pasanen neljä kertaa ja Indiansin Kekkonen viisi kertaa. Erän ainoa maali syntyi, kun Indians menetti pallon keskialueella, josta Harri Naumanen pelasi pallon nopeasti laitaan Petri Niemelälle, joka laukoi pallon sydämensä kyllyydestä maalin kattoon.

Kolmannen erän alkuun Indians sai vielä mahdollisuuden tulla peliin mukaan, kun Tatu Kiipeli sai kahden minuutin jäähyn mailaan lyömisestä, mutta Luistinseuran alivoima toimi todella hyvin, eikä vastustaja saanut vaarallisia tilanteita juurikaan luotua. Alivoiman jälkeen OLS teki kaksi maalia nopeaan tahtiin Ville Turulan ja Antti Niemisen toimesta ja ottelu alkoi olla sitä myöten taputeltu.

Kotijoukkueen ykkösonnistuja oli tukun hienoja torjuntoja  ottanut ja Indians-pelaajien maalintekoyritykset kerta toisensa jälkeen tylsyttänyt Erkki Pasanen. 1+3 tehot tehnyt Harri Naumanen ja puolustuksen kapelimestarina toiminut Antti Nieminen olivat kenttäpelaajista OLS:n parhaat.

OLS - FoSu 9-3 (2-1, 5-0, 2-2)

Sunnuntaina Linnanmaalla vastaan asteli FoSu Forssasta. Ottelun avausmaali nähtiin, kun Niko Kvistin syöttö löysi maalinedustalle unohtuneen Ville Oksan, joka kiitti syötöstä ja toimitti pallon maaliin. Tästä muutama minuutti ja OLS osui toistamiseen. Jari Karjalainen löi hienosti maalinedustalla pyörineen irtopallon verkon perukoille. Jp Järvenpää kuittasi maalista syöttöpisteen. 2-0- tilanteessa Olsin pelaajilla hiukan selät suoristuivat ja työnteon tärkeys meinasi unohtua. Erän lopulla FoSu kavensikin tilanteeksi 2-1.

Toisen erän alku jatkui siitä, mihin ensimäisessä erässä jäätiin. Syötöt oli huolimattomia ja FoSu pääsi useaan otteeseen vaarallisiin vastahyökkäyksiin. Erän puolivälissä joukkue ryhdistyi ja tulos näkyi numeroina tulostaululla. Viimeiseen kymmeneen minuuttiin OLS osui viisi kertaa ja peli olikin tämän jälkeen 7-1 kotijoukkueelle. Maaleista vastasivat Olli Tornberg kahteen kertaan, Antti Nieminen, Ville Turula ja Iiro Moilanen kertaalleen.

Kolmas erä oli todella rikkonainen kotijoukkueen viihtyessä jäähyaitiossa tiheään. FoSu sai tehtyä kaksi maalia erän alkupuolelle ylivoimalla ja pientä hurmosta oli havaittavissa, mutta Tatu Kiipelin lyödessä maalivahdilta tippuneen irtopallon sisään, oli taululla tulos 8-3 ja OLS sai pelata viimeiset kuusi minuuttia levollisin mielin. Petri Niemelä osui vielä kertaalleen tyhjään maaliin Erkki Pasasen toimiessa syöttäjänä. 9-3 -lukemista on kotijoukkue OLS:lla mukava siirtyä glögin ja kinkun pariin.

OLS:n seuraava kotiottelu on loppiaisviikonloppuna, kun USB saapuu sunnuntaina 9.tammikuuta Linnanmaalle.

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.