Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miehillä edessä Helsinki - Turku -bussireissu

Pohjolan Matkojen bussi matkaa lauantaina Helsinkiin Mosanmäelle, missä OLS:n miehet kohtaavat Tapanilan Erän.

Oulussa syyskauden ottelussa pisteet tasattiin luvuin 5-5. Erä on pelannut tällä viikolla jo kaksi ottelua. Maanantain TV-ottelussa joukkue kärsi 4-3 -tappion Seinäjoella. Keskiviikkona kotikentällään Erä mellesti HaKista selvän 7-2 -voiton.

Erän otteluruuhka antaa OLS:lle varmaankin pientä etua. OLS tarvitsisi kipeästi lauantaina yllätysvoittoa, mutta varsinkaan kotikentällään Erä ei ole helpoimpia voitettavia joukkueita. Erä on ollut kotonaan sarjan paras joukkue saldolla 10 ottelua 7 voittoa, 1 tasapeli ja 2 tappiota.

Sunnuntaina OLS kohtaa Turku-hallissa TPS:n. TPS haki marraskuussa pisteet Oulusta luvuin 7-9. TPS on pudonnut alkukauden jälkeen liigakarsintataisteluihin. TPS:lla on ollut ongelmia etenkin kotonaan, sillä joukkueen viimeisin kotivoitto on hankittu 18. marraskuuta.

Joukkueen vastuunkantajia ovat olleet seuran nuoren ja nousevan kaartin 88-89-syntyneet pelaajat. Ainakin Mikko Hautaniemi, Lasse Paju ja Veli Hartola olivat voiton takuumiehiä Oulun kohtaamisessa.

OLS esitti Classicia vastaan erinomaisia otteita ja sunnuntain kaltaisella esityksellä OLS:lla pitäisi olla kaiken järjen mukaan lunastamattomia sarjapisteitä varastossa.

OLS:n riveistä puuttuu loukkaantunut Erkki Latvalehto, joka on sivussa vielä 2-3 viikkoa.

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.