Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS:lle tappiot viikonlopun vieraspeleistä

OLS:n miehet kärsivät viikonloppuna tappiot sekä Trackersille. Hämeenlinnan Trackers onnistui avauserän maalipaikoissaan hyvin ja karkasi Janne Laineen, Risto Parikan ja Sami Saarisen maaleilla 3-0-johtoon. Trackers-johto kasvoi toisessa erässä 4-0:aan Ville Oksan onnistuessa yllättämään OLS-maalissa pelanneen Juha Mäen.

Päätöserässä OLS avasi ottelun maalihanasa ja rakensi pienen kirin. Heti erän alussa Erkki Latvalehto teki Antti Laitisen syötöstä ja myöhemmin Lauri Pienipaavola Pekka Lindgrenin syötöstä 54.minuutilla ilman maalivahtia 5-2:een. Kaikkiaan 7 otteeseen ilman maalivahtia pelanneen OLS riskinotto kostautui ja Trackers varmisti voittonsa latomalla 6-2 ja 7-2 tyhjiin.

Sunnuntaina OLS matkusti Jyväskylään Happeen vieraaksi. Avauserässä OLS:n kohtaloksi muodostui yksi sysimusta peliminuutti, jonka aikana Happee takoi etupäässä OLS:n virheistä taululle 3-0-johdon. Aikalisän jälkeen OLS:n ote peliin palasi, mutta Happee vei avauserän noilla salamamaaleillaan numeroin 3-0.

Toisessa erässä OLS kavensi pelin 3-2:een, kun ensin Laitinen ohjasi ylivoimalla Pienipaavolan syötön ilmasta sisään ja hieman tämän jälkeen Latvalehto laukoi maalin Pekka Lindgrenin syötöstä.

Päätöserään Happee tuli hyvin latautuneena. Ensin Joonas Pylsy teki illan toisen maalinsa ja sen jälkeen tutkapari Juuso Heikkinen (3+0) - Eetu Aalto (0+3) kaksi osumaa. Toni Tevio ja Matti Rössi tekivät lopussa vielä maalit mieheen OLS:n pelatessa ilman maalivahtia. Numerot sievistyivät 6-4:ään, mutta todelliseksi kotivoiton uhkaajaksi OLS:sta ei ollut. OLS-maalissa pelasi Happee-ottelussa Erkki Pasanen, joka oli pahimmassa helteessä ottelun alkupuoliskolla torjuen kahdessa ensimmäisessä erässä yhteensä 21 laukausta.

"Ottelut toistavat uskomattomalla tavalla itseään. Seuraavissa peleissä on ratkaisevan kova panos, kun NST ja Nokia tulee Ouluun", OLS:n päävalmentaja Karo Kuussaari kommentoi.

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.