Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS:n miehillä kovat panokset lauantaina Linnanmaalla

 
OLS:n miehillä kovat panokset lauantaina Linnanmaalla


OLS:n miesten viikonloppu sisältää kovia panoksia, sillä ennen lauantain kotiottelua (ÅIF) ja sunnuntain päätöskierroksen vierasottelua (NST) ovat auki vielä kaikki sarjasijoitukset sijojen 1.-3. osalta. 

Lauantaina Ouluun saapuu sarjassa neljäntenä oleva ÅIF Sipoosta. ÅIF voitti syksyllä OLS:n kotonaan luvuin 5-3, joten tältä osin OLS:lla olisi kalavelkoja maksettavana. Kymmenestä viimeisestä ottelustaan vuoden 2011 puolella
ÅIF:lla on peräti seitsemän voittoa. Kaikki kolme tappiota ovat tulleet yhden maalin erolla (Blue Fox, Indians, NST), joten joukkue on mitä parhaimmassa lyönnissä juuri tällä hetkellä.

Pysyykö Wilhelm Wainio kurissa lauantaina?

ÅIF:n paras pistemies on ollut mm. SSV:ssäkin pelannut Wilhelm Wainio. WW:n koko kauden saldo näyttää lukemia 31+21, joista viimeisessä kolmessa ottelussa (3 voittoa: SC Kaneetti, KeLy, Papas) on syntynyt hurjat tehot 7+4. Puhutaan siis 1.divisioonan kuumimmasta pelaajasta juuri tällä hetkellä. 

Sunnuntain the ottelu Lappeenrannassa päättää runkosarjan

Sunnuntaina OLS matkaa Lappeenrantaan NST:n vieraaksi. NST vahvistui talvella maajoukkuetason Aki Seppälän jatkettua vielä kertaalleen loppunutta peliuraansa. Seppälän seitsemän ottelun tehosaldo on 6+12=18, joten puolustajan tontilta Seppälä on todella ehtinyt myös pisteiden tekoon. NST:n vaarallisuutta lisää myös muutoin vahva rosteri.

Pörssikärki Toni Kokkosen OLS onnistui pelaamaan käytännössä tehoilta pois syksyllä 3-3 -tasatulokseen päättyneessä Oulun ottelussa, mutta samaan tulisi pystyä myös Lappeenrannassa. Erityisen tehokas Kokkosen kompleksi on ollut ylivoimalla, sillä NST on ollut koko sarjan paras ylivoimajoukkue. Suurimman osan joukkueen 39 Yv-maalista on latonut right-puolen sniper Ville Aapro
(17 yv-maalia) nimenomaan Kokkosen (yv-tehot 11+16) tarjoilusta.  

OLS lähtee viikonlopun otteluihin terveellä miehistöllä. Ainoastaan hyökkääjät Juha Tammela (polvivamma) ja Juha Tauriainen ovat sivussa otteluista. OLS:n paras pistemies on ollut Harri Naumanen. Kokonaisuudessaan tehot ovat jakaantuneet laajalle ja kaikkiaan 11 pelaajaa on koonnut yli 20 tehopistettä.

OLS pelaa jo heti lauantaina kovista panoksista ja voitto ÅIF:sta antaisi sille varmuudella vielä mahdollisuuden pelata Lappeenrannassa sarjan 1.tilasta ja suorasta liigakarsintapaikasta. Sunnuntaille riittää joka tapauksessa panosta kävi ÅIF-ottelussa miten tahansa. Viime kaudella NST ja OLS kohtasivat myös Salibandyliigan päätöskierroksilla. Tuolloin OLS haki Lappeenrannasta pakkovoiton jatkoajan viimeisillä sekunneilla. Nyt tuo temppu pitäisi pystyä uusimaan.

OLS-ÅIF la 26.2. klo 18:30 Linnanmaan Liikuntahalli

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää