Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS:n miesten edustus viikonloppuna vierasreissulla

 
OLS:n miesten edustus viikonloppuna vierasreissulla

OLS miesten pelit jatkuvat, kun linja-auto kuljettaa joukkueen lauantaina Lahteen paikallisen Sbandyn vieraaksi. Sunnuntaina pelit jatkuvat Porvoossa, kun vastassa on PSS. Viikonloppu on OLS:lle kauden viimeinen kahden päivän vierasreissu, joten joukkueella on tavoitteena ottaa matkasta kaikki ilo irti ja tuoda Ouluun neljä pistettä. OLS:lle ja PSS:lle pisteet olisivat todella tärkeitä, Sbandy taas on menettänyt mahdollisuutensa sarjapaikan suhteen.

Lahtelainen Sbandy on keränyt 25 ottelusta 14 pistettä, mikä oikeuttaa sarjan yhdeksänteen sijaan. Sbandy on menettänyt mahdollisuutensa taistelussa sarjapaikoista, joten joukkue voi pelata kauden viimeiset kolme peliä ilman minkäänlaisia paineita. Joukkueen pistemiehinä on toiminut Jukka-Pekka Utriainen tehoilla 14+14 ja Mikko Järvi joka on tehnyt 15 maalia ja antanut 12 maaliin johtanutta syöttöä. Kauden ensimäinen OLS:n ja Sbandyn kohtaaminen päättyi Oulussa 8-5 kotijoukkueen voittoon. Edellinen Sbandyn peli päättyi SC Kaneettia vastaan 8-12 -tappioon.

Sunnuntaina OLS matkustaa PSS:n vieraaksi Porvooseen. PSS on ollut OLS:lle vaikea vastus viime vuosien aikana. Edellisen kerran OLS:n vierailessa Porvoossa(vuosi 2009), oli kotijoukkue parempi lukemin 5-2. Tämän kauden ensimäinen kohtaaminen Oulussa päättyi Luistinseuran 5-4 voittoon jatkoajalla.

PSS on pelannut tälle kaudelle 25 peliä, joissa se on keränyt 23 pistettä. Tämä oikeuttaa sarjan seitsemänteen tilaan. Matkaa suoraan sarjapaikkaan, eli viidenneksi on vain yksi piste, joten ottelu kotijoukkueellekin todella tärkeä. PSS on kauden pisteistään keränyt 17 kotipeleissä ja edellisestä seitsemästä kotipelistä on tullut kuusi voittoa, joten OLS saa tehdä täyden päivätyön jotta pisteitä mukaan irtoaisi. PSS:n pistenikkarina on toiminut Valtteri Etholen tehoilla 22+22.

OLS lähtee viikonlopun peleihin sarjan toiselta sijalta, eroa NST:hen on yksi piste. Edellinen peli oli sunnuntaina Erä Akatemiaa vastaan, sen OLS voitti tyylikkäällä esityksellä 8-4. Tulevan viikonlopun peleistä OLS:lta ovat poissa Otso Tornberg, Sami Lapin ja Petro Rautio, jotka ovat pelaamassa junnuotteluita.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää