Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS:n edustuksella mallikas esitys

 
OLS:n edustuksella mallikas esitys

OLS:n kauden toiseksi viimeinen kotiottelu pelattiin hyvässä vireessä olevaa Erä Akatemiaa vastaan. Kotijoukkue lähti otteluun hyvin valmistautuneena, tarkoituksenaan saada peli uomiinsa loppukautta varten. OLS:n veräjän vartijana toimi Toni Pallari, ottelu oli Rovaniemen Pate Mustajärvelle ensimäinen tälle kaudelle.

Ensimmäisen erän alku mentiin OLS:n pitäessä palloa ja Erä Akatemian panostaessa vastahyökkäyksiin. Molemmat joukkueet saivat luota maalintekotilanteita ottelun alkuvaiheessa, mutta ensimäinen maali nähtiin kun erä oli puolivälissä. Ville Turula sai riiston keskialueella, josta hän toimitti pallon Petri Rantalalle. Rantala kiitti tästä ja kanttasi pallon komeasti maalin takanurkkaan.

Seuraavaa maalia ei tarvinut odottaa, kuin minuutti, kun Ville Oksa vapautti hyvin alakerrasta asti nopeilla syötöillä lähteneen hyökkäyksen päätteeksi Tatu Kiipelin karkuun ja Kiipeli laittoi pallon varmasti reppuun. Erä Akatemia kavensi ylivoimalla avauserän numeroiksi 2-1.

Toisessa erässä OLS irroitteli helpohkosti 6-2 -karkuteille näyttävillä osumilla. 25.minuutilla Petri Niemelä rankaisi alivoimalla läpiajon päätteeksi ja erän muissa maaleissa asialla olivat Olli Tornberg, Ville Turula ja toistamiseen Rantala. 

Päätöserässä tunteet kuumenivat pariin otteeseen. OLS hyödynsi ylivoimapelin kahdesti, kun Turula ja Kiipeli onnistuivat maalinteossa. Toni Pallarin hienoa iltapuhdetta pääsi himmentämään kahdesti maalannut Marco Uusimaa.

"Ottelu oli hallinnassa ja sisälsi taas paljon hyvää, olen tyytyväinen esitykseen ottelun loppua lukuunottamatta", OLS-valmentaja Jarmo Härmä tiivisti.

OLs-parhaimmisto olivat Ville Turula (2+1), Petri Rantala (2+0) ja
Tatu Kiipeli (2+0). Varsinkin nuoren raahelaisen Kiipelin maalintekoherkkyys on tällä hetkellä hyvällä tasolla.

Sarjalle luvassa jännittävä päätös

OLS:n ottelut jatkuvat ensi viikonloppuna Lahdessa (Sbandy) ja Porvoossa (PSS). Vierasviikonlopun jälkeen OLS kohtaa vielä kotonaan ÅIF:n ja Lappeenrannassa kauden the ottelussa NST:n. Pitkään kärkitriossa heilunut SC Kaneetti hävisi viikonloppuna ÅIF:lle, joten se menetti hieman asemiaan etenkin lohkovoittoa ajatellen.  Lohkovoittaja pääsee pelaamaan suoraan paras viidestä -systeemillä liiganoususta toisen lohkon voittajaa (M-Team, Blue Fox) vastaan, joten lohkon kärkipaikka on haluttua tavaraa.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää