Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS:n edustuksella kotiottelu - Nähdäänkö jatkoaika

 
OLS:n edustuksella kotiottelu - Nähdäänkö jatkoaika

OLS:n pelit jatkuvat, kun Tapanilan erän farmijoukkue Erä Akatemia tulee sunnuntai-illan ratoksi Linnanmaan parketille haastamaan sarjakärjessä olevaa Luistinseuraa. Joukkueiden ensimäinen kohtaaminen Tapanilassa päättyi OLS:n 3-7 -voittoon. Joukkueiden viime otteluiden pistetahti on ollut aikalailla samaa luokkaa, OLS on ottanut edellisestä kolmesta pelistä kolme pistettä. Erä Akatemia on samalla ottelumäärällä saanut raastettua neljä pistettä. Molemmat joukkueet ovat myös tottuneet jatkoaikoihin edellisissä otteluissa. Erä Akatemian edellisistä kolmesta pelistä kaksi on jatkunut vielä 60 minuutin jälkeenkin ja Luistinseuran viimeiset kolme peliä ovat kaikki menneet jatkoajalle.

Kun otteluita on pelattu 23, on Erä Akatemia ottanut niistä kahdeksan voittoa, kolme tasapeliä ja kärsinyt 12 tappiota. Pisteitä Erä on kerännyt 19.  Näillä lukemilla joukkue majailee sarjataulukossa sijalla seitsemän, joka on viimeinen suora putoaja kakkosdivisioonaan. Matkaa karsijan paikalla oleviin KeLyyn ja PSS:ään on vain kaksi pistettä, joten voitto Oulusta olisi Mosan miehille todella tärkeä. Edelliset kolme peliä on luvannut hyvää loppukautta silmällä pitäen, sillä Erä on voittanut niissä länsilohkon ykkösen M-Teamin ja itälohkon kolmantena olevan SC Kaneetin. Tappio puolestaan tuli jatkoajalla PSS:lle. Erä Akatemia tulee varmasti täysi tsemppi päällä Ouluun hakemaan pisteitä, jotta taistelu sarjapaikasta jatkuisi.

Kotijoukkue OLS on sarjan piikkipaikalla 34 pisteellä. Eroa toisena olevaan NST:hen on piste ja Kaneettiin kaksi pistettä. Edelliset kaksi peliä oli OLS:lta vaisua esitystä, joten paljon pitää parantaa, jotta pisteet jäisivät Ouluun. Kahdessa edellisssä pelissä OLS päästi 16 maalia omiin, joten viikon harjoituksissa on keskitytty puolustuspelaamiseen ja kaksinkamppailuihin. OLS:n terveystilanne on tällä hetkellä hyvä, sillä treeneissä on ollut miehiä jopa viiteen kentälliseen. Ainoastaan Juha Tammela on tällä hetkellä loukkaantuneiden kirjoissa.

Mielenkiinnolla jäämme odottamaan jatkuuko sunnuntai-iltana peli vielä 60 minuutin jälkeenkin, niin kuin joukkueilla on ollut viime aikoina tapana. Nähdäänkö Erä Akatemialla vahvistuksia Tapanilan Erän liigaringistä ja onko kotijoukkue OLS saanut pelinsä oikeille raiteille? Sunnuntaina kello 18.30 Linnanmaan liikuntahalli!

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää