Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Classic haki pisteet Oulusta

 
Classic haki pisteet Oulusta

Tammikuinen peliviikonloppu huipentui OLS:n osalta Tampereen Classicin kohtaamiseen. Classic oli otteluun lähdettäessä ennakkosuosikki ja kotijoukkue lähti pelaamaan historiansa parasta mittelöä tähtisikermää vastaan. Vaikka pisteet menivät 2-4 tuloksella Tampereelle, voi OLS olla tyytyväinen taisteluilmeeseensä.

Ottelu alkoi Classicin kannalta iloisesti kun Anne Suomalaisen antama kulmavapari lipsahti OLS-puolustuksen jaloista maaliin kun oli pelattu vain kolme minuuttia. Erä sujui pitkälti Classicin hallinnassa, keltaisten puolustaessa uhrautuvasti ja iskiessä vastahyökkäyksistä. Muutamia hyviä tilanteita nähtiin molemmissa päissä mutta enempää maaleja ei erässä syntynyt.

Toisessa erässä edettiin minuutteja pitkälti eteenpäin Classicin myllyttäessä ja OLS:n toimittaessa vain purkupalloa pois omalta alueelta. Kolmen minuutin pyörityksen jälkeen, OLS-pelaajan lähtiessä nostamaan hyökkäystä, Nina Rantala vei karkin suoraan lavasta ja teki kylmän viileän harhautuksen päätteeksi tilanteeksi 0-2. Erän vanhetessa kotijoukkue kuitenkin pääsi peliin mukaan ja sai varsinkin Ella Joonan johtaman kentällisen kautta hyviä tilanteita aikaan. Tämä palkittiin myös maalin muodossa, kun Hanna-Mari Uimonen kiemurteli irti vastustajasta ja tarjosi nappisyötön Ella Joonan lapaan: tarkka veto oikeaan yläkulmaan ja kädet pystyyn. Vain muutama minuutti ennen toisen erän loppua Hanna Sipiläinen nousi vahvasti kulmasta maalille ja päätti nousunsa tamperelaisten kolmanteen maaliin. Erätauolle siirryttiin 1-3 vierasjohdossa.

Kolmanteen erään OLS haki ketjumuutosten kautta uutta virtaa peliin. Tuomarilinja oli suhteellisen salliva eilisen pelin tapaan, joten pienistä mailaanlyönneistä ei juuri vihelletty. Lopulta pilli kuitenkin soi kahden minuutin arvoisesti ja OLS:n Emmi Niemelä joutui jäähylle. Classicin ylivoima oli kaunista katseltavaa mutta viimeistely ontui tällä kertaa erittäin pahasti. Kristiina Kauppila pääsi alivoimalla läpiajoon, mutta Classic-veskari veti pidemmän korren. Alivoimasta selviydyttyään OLS pyrki vahvasti Classicin maalille ja sitä kautta haki kavennusosumaa. Seuraava osuma syntyi kuitenkin kotijoukkueen kannalta väärään maaliin, kun keskustaan annettu harhasyöttö löysi tiensä Minna Korhosen lapaan. OLS haki lisämaaleja vielä ilman maalivahtia ja onnistuikin Emmi Niemelän survoessa pomppupallon maaliin. Aika loppui kuitenkin tällä kertaa kesken ja Classic korjasi pistepotin 2-4 lukemin.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää