Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miesten kevätkausi käyntiin kolmella ottelulla

 
Miesten kevätkausi käyntiin kolmella ottelulla

Joulutauko on vietetty ja kinkut sulateltu, kun miesten pelit jatkuvat. Neljän päivän aikana OLS pelaa kaksi kertaa vieraskaukalossa ja kerran kotonaan Linnanmaalla. Torstaina linja-auto suuntaa Lohjalle, missä OLS kohtaa LoSB:n. Perjantaina matka jatkuu Uusikaarlepyyhyn, jossa vastaan asettuu kovassa vireessä oleva Blue Fox. Yhden välipäivän jälkeen Luistinseura pääsee kotikaukaloon testaamaan Uudenkaupungin USB:n vireen. Tämän neljän päivän rypistyksen jälkeen on pelit länsilohkon joukkueita vastaan OLS:n osalta pelattu.

Torstain vastustaja Lohjan Salibandy nousi viime kauden päätteeksi ykkösdivisioonaan voittamalla SB Savon otteluvoitoin 2 – 1. Alkukausi LoSB:lla meni opetellessa sarjan tavoille, mutta kauden edetessä joukkueen peli on parantunut, mistä kertoo pistesaldokin. Kahdeksan ensimäisen pelin jälkeen pisteitä oli kasassa kaksi, ja nyt kun pelejä on pelattu 16 on joukkueella mukavasti 11 pistettä ja sarjataulukon sijoitus kahdeksas.

Perjantain vastustaja Blue Fox on 26:lla pisteellä sarjan toisella sijalla. Piste-ero sarjan kolmanteen on 11 pistettä, joten kevätkauteen lähdettäessä on joukkueella hyvin pullat uunissa havitellessa paikkaa liigakarsinnoista. Joukkueen puolustuspeli on toiminut tällä kaudella erinomaisesti, mistä kertoo myös päästetyt maalit. Joukkue on pästänyt vain 57 maalia 16:ssa ottelussa, mikä on vähiten koko sarjassa. Joukkueen kovimmat nimet ovat OLS:stakin tutut Jori Isomäki ja Johnny Ojala. Johnny Ojala johtaa divisioonan pistepörssiä 43:lla pisteellä. Jori Isomäki taas johtaa puolustajien pistepörssiä 26:lla pisteellä 4 pisteen erolla ennen OLS:n Antti Niemistä.

Yhden lepopäivän jälkeen OLS pelaa kotona Uudenkaupungin Salibandya vastaan. USB pitää länsilohkossa peräpäätä yhdeksällä pisteellä. Joukkueen peleissä maaliverkot on heilunut tiheään, sillä USB on tehnyt 16:ssa pelissä 91 maalia ja päästänyt peräti 130 maalia.

OLS lähtee joulutauon jälkeisiin peleihin laajalla materiaalilla, kun poissa on vain Juha Tammela, joka kuntouttaa edelleen polveaan. Joulutaukoa ennen joukkue otti neljä voittoa peräkkäin ja näin  OLS on itälohkon kolmantena, vain kaksi pistettä sarjaa johtavaa Kaneettia jäljessä. Tauon aikana joukkueella oli kymmenen harjoitusta, joista suurin osa meni fysiikkaharjoittelun parissa. Loppuviikko sisältää kolme kovaa peliä ja 1400 kilometriä linja-autossa, joten OLS laitetaan heti vuoden alkuun kovaan testiin.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää