Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS:n naiset hakivat pisteet Jyväskylästä

 
OLS:n naiset hakivat pisteet Jyväskylästä

OLS pelasi syyskauden ja samalla vuoden 2010 viimeisen pelin Jyväskylässä Happeen hirvien vieraana. Ottelu oli siitä erikoinen, että se pelattiin keskellä viikkoa, oululaisille hyvin outona arki-illan pelinä. Mistään lähipelistä ei kuitenkaan ollut kysymys vaan vapaapäivät varattiin opiskeluiden ja töiden parista ja jo aamupäivän puolella bussi starttasi kohti Keski-Suomea. Vaikka ottelun taso ei parasta oululaista laatua ollutkaan, matkasi jälleen kerran kaksi pistettä joukkueen mukana kotiin lopputuloksella 3-7.

OLS ei ensimmäisessä erässä juurikaan jaellut aikaisia joululahjoja emännilleen vaan toimitti pallon neljästi Happeen maalivahdin selän taakse. Ensin Emmi Niemelä latasi ylivoimalla ja seuraavaksi tutkapari Hanna-Mari Uimonen – Henna Ilmola juonivat pallon pömpeliin. Kun vielä erän viimeisellä minuutilla OLS onnistui kahdesti Marianne ”Monni” Kinnusen ja Krisse Kauppilan toimesta, tuntui Jyväskylän hallin lehtereillä viileä pohjoinen puhuri.

Lieneekö ovet saatu suljettua toisen erän alkuun ja tuuli lukittua ulos, sillä erän alkuun parketille asteli ryhdistäytynyt Happee. Neljän minuutin jälkeen kotijoukkue oli kaventanut tilanteeksi 2-4 ja ottanut pallollisen pelin haltuunsa. OLS sinnitteli ja keskittyi keskialueen katkoihin ja vastaiskuihin. Eräänlaista jyväskyläläistä iskemistä nähtiin ajassa 34:13 kun Happeen Jenni Timosen jouluvalot himmenivät ja Minna Äijälä sai kokea vastauksen omaan työntämiseensä. Pahemmalta kuitenkin vältyttiin ja riitapukarit lähetettiin lämmittämään vaihtopenkkiä kahden minuutin ajaksi. Muuta mainittavaa erässä ei tapahtunut joten uusia eväitä vuoden viimeiseen erään lähdettiin hakemaan pukukopin puolelta.

Kolmannessakaan erässä OLS ei malttanut luopua pallon pomputtelusta vaan jatkoi suurin piirtein siitä mihin toisessa erässä jäätiin. Nyt kuitenkin saatiin onnistumisia myös vieraiden vaihtoaitiossa: kakkoskentän tutkapari jälleen asialla, tällä kertaa Ilmonen tekijänä ja Uimonen syöttäjänä. Ottelun parhaana palkittu Hantta teki vielä ottelun toisen maalinsa ja himmensi Happeen toiveet loppukiristä. Timonen toi maalillaan vielä pientä toivonkipinää minkä Veera Kuusela puhalsi lopullisesti sammuksiin alivoimamaalillaan. Tilaa pelikentälle oli tehnyt Minna Äijälä, joka tosissaan halusi päästä pöytäkirjaan useammankin kerran.

Annukka Häkli tiivisti tunnelman ottelun jälkeen yhteen lauseeseen: ”Kaiken kaikkiaan surkeaa pallollista peliä, mutta tyylipisteitä ei onneksi jaeta.” Joulunmakuiset pisteet siis Ouluun lukemin 3-7.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää