Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS latoi käsittämättömät 19 maalia SB Vantaan verkkoon

 
OLS latoi käsittämättömät 19 maalia SB Vantaan verkkoon

SB Vantaa oli onnistunut laittamaan tiukoille koviakin vastustajia viime otteluissaan, mutta OLS:n keltapaitojen vierailu Vantaan Myyrmäkeen laittoi vantaalaisten paketin täysin sekaisin.

Ottelusta muodostui OLS:n osalta lopulta kautta aikojen maali-iloittelu. Avauserä kirjattiin OLS:lle 1-7 ja OLS:sta maaleja kirjauttivat Kimmo Väänänen, Petri Niemelä (2), Tatu Kiipeli, Ville Turula, Otso Tornberg ja Petri Rantala.

Toisessa erässä OLS:n ote jatkui ja SB Vantaan puolustuksessa oli tilaa mellestää. Toinen erä merkittiin OLS:lle 2-5, kun ensimmäistä kertaa OLS-paidassa maalanneen Matti Ahosen lisäksi Ville Oksa, Jari Karjalainen, Turula ja Väänänen pääsivät toisessa erässä maalin makuun. Erän ainoaksi miinukseksi jäi OLS:n flegmaattinen ylivoimapeli, jota OLS pääsi jauhamaan kahdenkin miehen ylivoimalla. Ensin SB Vantaan ensimmäisenä jäähyltä päässyt Janne Uotila maalasi 2-10 -maalin ja heti perään SB Vantaa teki myös toisen alivoimamaalin.

Päätöserässä OLS hurjasteli parhaimmillaan 4-19-johdossa ja viime sunnuntain historian suurin voitto (14-0 Woodcutters) menossa uusiksi, mutta ottelun loppua kohti OLS antoi otetta SB Vantaalle. OLS hukkasi mm. 3-1 -hyökkäyksiä ja vastaavasti maaleja alkoi syntyä omissa SB Vantaan hyvien hyökkäyssuunnan pelaajien toimesta.

Kaikkiaan SB Vantaa teki viimeisen kolmen minuutin aikana neljä maalia. OLS vaihtoi maalin päätöserään Erkki Pasasen tilalle Niko Pirkolan. Valitettavasti esim. 4-19 -johtolukemat eivät ole maalivahdin ihannetilanteita, siksi paljon tilanteita OLS "loi" Pirkolan maalille. Loppunumerot 8-19 eivät tee kovinkaan suurta kunniaa lajille, mutta voitto on aina voitto. Päätöserän seitsemästä OLS-maalista vastasivat Väänänen, Harri Naumanen, Oksa (2), Timo Kukkonen, Karjalainen ja Niemelä.

Tehopisteitä rohmusivat useat pelaajat ja hattutempun tekijöitäkin oli ainakin Väänänen, Oksa (3+3) ja Niemelä. Niemelän päätöserän maali tosin merkittiin virheellisesti kahdesti osuneen Jari Karjalaisen nimiin. Maalintekijätilastoihin OLS:sta pääsivät myös harvemmin onnistuneet Timo Kukkonen ja Matti Ahonen, mikä oli hieno asia.

Alkukauden loukkaantumisen jälkeen Ville Oksa on kuntoutunut hurjaan vireeseen ja puolustajan tontilta 14 ottelussa on syntynyt tehot 6+9.

"Kyllähän kiitosta pitää jakaa, murskaavia olimme todella laajalla rintamalla. Pelaajatkin ovat ihmisiä ja loppua kohti focus ei millään säilynyt. Tästä on hyvä ottaa MM-kisatauon aikana hieman etäisyyttä peleihin tiiviin syksyn jälkeen", OLS:n päävalmentaja Jarmo Härmä kommentoi.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää