Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

M-Team kyykytti OLS:n

 
M-Team kyykytti OLS:n

Se kenellä on tulosveto kiinni huutakoon hep. M-Team aiheutti OLS:n ensimmäisen kotitappion ja latoi Linnanmaan uusitulle tulostaululle luvut 0-7. OLS:n osaksi jäi tuskailla maalinteon vaikeuden kanssa, laukausten viuhuessa ohi, tolppiin tai M-Teamin erinomaisesti pelanneen maalivahti Petri Leschin hyppysiin.

Ottelun avauserässä OLS oli edellä pallonhallinnassa, mutta toistuvasti kulmiin ajautuneet tilanteet M-Team piti hallinnassa. OLS-päädyssä verkko heilui kahdesti. 0-2 -maali kimposi illan kuvaan sopien OLS-pelaajan mailasta maaliin.

Toisessa erässä OLS ei saanut muutosta pelinrakenteluunsa ja maalinedustan sota-alue sai jäädä lähes koskemattomaksi. M-Team kiitti ja kuittasi tehden ensin 0-3 ylivoimalla ja sitten 0-4 vastahyökkäyksestä. 0-4:ssä OLS vaihtui maalivahtia. Erkki Pasanen pois ja Niko Pirkola tilalle. Paikkojakin OLS:lla oli, mutta maalit jäivät aina jostain syystä tekemättä. Päätöserän ensi sekunneilla OLS:n niska taittui kun M-Teamin näkyvimpiä pelaajia ollut Sampo Laukkala (2+1) onnistui tekemään hienon hyökkäyksen päätteeksi jo 0-5 -lukemat.

Loppu oli kosmetiikkaa, eikä OLS onnistunut edes ylivoimalla maalinteossa, vaikka maali roikkui ilmassa jo useampaan kertaan. M-Team kaunisteli lukemiksi 0-7 ja Lesch nappasi tililleen hienon nollapelin 29 torjunnalla.

OLS:n parhaimmistoa oli Tatu Kiipeli, joka loi itse itselleen tekopaikkoja suoraviivaisella pelillään. OLS ei saanut ottelussa juurikaan vastahyökkäyksiä ja kulmiin ajautuneet tilanteet sopivat hyvin M-Teamin hyvin pelanneille, isokokoisille ja ulottuville puolustajille. 0-7-lukemat eivät kerro aivan koko kuvaa ottelusta, sillä kaiken järjen mukaan OLS:n olisi pitänyt tehdä paikoistaan 3-5 maalia. Kaikki kunnia kuitenkin M-Teamille - oikea joukkue voitti ja joukkue on varmasti 1.divisioonan parhaimmistoa.

"Avauspelimme ei toiminut ja sen jälkeen lääkkeet olivat lopussa. Onnikaan ei ollut meidän puolella sitten tippaakaan. Ei tästä paljon hyvää löydä", OLS:n päävalmentaja Jarmo Härmä kertasi.

OLS:n osalta youtube-maalikimara on tällä kertaa vain lumisadetta, mutta ottelut jatkuvat jo huomenna, kun OLS:n 130-vuotisjuhlaottelussa Woodcutters tulee sisuuntuneen OLS:n vieraaksi. Ottelu alkaa klo 19:00.

Ennen ottelua 250 nopeimmalle tarjoillaan korvapuustikahvit klo 18:15 alkaen. 1.erätauolla OLS palkitsee pitkäaikaisia toimijoitaan kultaisilla ja hopeisilla kunniamerkeillä.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää