Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lohkoykkösten kohtaaminen lauantaina

 
Lohkoykkösten kohtaaminen lauantaina

OLS:n miesten kotiotteluiden viikonloppu on mielenkiintoa täynnä. NST:n yllättävät tappiot viime viikonloppuna nostivat OLS:n sarjakärkeen, joten lauantain ottelu OLS - M-Team on molempien lohkojen sarjajohtajien välinen taisto.

M-Team on OLS:n tapaan liikkuva joukkue, joten myös siinä valossa ottelusta on tulossa tasokas kamppailu. M-Teamilla on 1.divisioonan hyvä ja laadukas rosteri. Juonikas hyökkääjä Antti Itkonen (5+17) sekä liigakokemustakin omaavat Riku Reunamäki (Gunners), Eero Puranen (Happee) ja Mikko Soini (HIFK) ovat kaikki juoksuvoimaisia ja tehoherkkiä pelaajia.

Maalivahtiosasto M-Teamilla on kunnosssa Petri Leschin myötä ja samoin puolustuksesta löytyy hyviä ja myös peliätekeviä pakkiosaajia. Ja kun myös valmennusosaamista löytyy lappeentalaislähtöisen Mikko Laurikaisen muodossa, niin vastustajan kokonaispaketti on vähintään NST:n kokoinen haaste OLS:lle.

Sunnuntaina 130-vuotisjuhlaottelussa vaasalaisvieraat

Sunnuntain miesten juhlaottelua OLS - Woodcutters  ennen pelataan naisten 130-vuotisjuhlaottelu, missä OLS kohtaa Koo-Veen klo 16 alkavassa ottelussa, joten sunnuntain salibandypäivä kannattaa aloittaa jo tuosta ottelusta. Juhlaotteluiden kunniaksi korvapuustikahvit 250 ensimmäiselle. Miesten ottelun 1. erätauolla OLS:n pitkäaikaisia salibandytoimijoita palkitaan Oulun Luistinseuran kultaisilla ja hopeisilla ansiomerkeillä. 

Sunnuntain vastus Woodcutters, joka on ilmeisesti muuttanut peliään puolustusvoittoisampaan suuntaan, sillä pelistä toiseen jatkuneita 20 maalin otteluita ei nyt ole nähty. Woodcuttersin tutkapari on ollut Tero Saaristo - Kimmo Lintala, jotka ovat värkänneet lähes puolet halonhakkaajien osumista. Vanhaa, kokenutta kaartia edustaa pitkän linjan vaasalainen maaliruisku Pekka Kontturi, joka on tälläkin kaudella onnistunut jo 10 kertaa. Maalissa Woodcuttersilla on OLS:ssakin 2000-luvun alkupuolella esiintynyt Tuomas Karppinen. 

Woodcutters pelaa OLS:n tapaan lauantaina kohdaten Lahdessa Sbandyn, joten siinä suhteessa OLS ei ainakaan anna etua vaasalaisille.

OLS treenannut kepeällä jalalla

OLS:n miesten valmistuminen tärkeään viikonloppuun on sujunut hyvin ja  joukkueen kapteeni Niko Kvist lähtee kotiotteluviikonloppuun luottavaisena.
"Askeleet ovat näyttäneet kevyeltä ja pallo on liikkunut hyvin treeneissä. Jos samanlainen ilme vaan jatkuu myös peleissä, niin hyvä tulee", OLS-kapteeni Niko Kvist kertoo.

Hyökkäysketjuihin OLS tehnee pieniä piristäviä muutoksia ja joukkueen tavoitteena on saada tehoja irti laajemmalta rintamalta. Mielenkiintoinen asia on myös se asia, että onko OLS:n kokoonpanossa kaikkien aikojen nuorin OLS:n edustusjoukkueen pelaaja Petro Rautio.
 
OLS:n sairastuvalla on edelleen kiireistä. Timo Kukkonen on palannut pelille käsimurtuman jälkeen, mutta Olli Tornberg vie tehoja hyökkäyksestä pitkäaikaispotilas Juha Tammelan tapaan.

OLS - M-Team la klo 18:30
OLS - Woodcutters su klo 19


OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää