Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS:n naiset jatkoaika voittoon

 
OLS:n naiset jatkoaika voittoon

OLS ja SB Pro tarjosivat satapäiselle yleisölle hurjan maali-iloittelun ja varsinaisen trillerin lauantaina. Maaleja mätettiin tasatahtiin ensin kotijoukkueen johdolla ja ottelun edetessä vierasjoukkueen ottaessa ohjat. SB Pro johti toisessa erässä jo turvallisen tuntuisesti 4-7 mutta keltaiset eivät lannistuneet vaan tulivat kolmannessa erässä rinnalle ja lopulta jatkoajalla ohi. Makeat pisteet jäivät siis Ouluun lukemin 9-8.

Ensimmäisessä erässä OLS vei peliä siirtyen Annukka Häklin tarkalla vedolla 1-0 johtoon jo ajassa 3:46. SB Pro kuittasi maalin kuitenkin jo minuutin päästä ja samalla kaavalla edettiin lähes koko erä: OLS meni johtoon ja SB Pro tasoitti muutamien minuuttien kuluessa. Erän lopulla Nurmijärven vieraat siirtyivät ensi kertaa johtoon Sanna Roiskon iskiessä erätaukolukemiksi 3-4.

Toisessa erässä oltiin hieman maltillisempia maalitehtailussa, ainakin OLS:n puolelta. Ella Joona tasoitti 6 minuutin pelin jälkeen mutta sen jälkeen Pro tuntui menevän menojaan. Kun Mira Wickman teki vajaa kolme minuuttia ennen erän loppua alivoimalla tilanteeksi 4-7, saattoi joku katsomossa alkaa jo miettiä illan tv-ohjelmia. OLS:n kolmoskenttä päätti kuitenkin vielä taistella ja Ella Joona teki päivän toisensa parhaimpaan mahdolliseen paikkaan. 5-7 tilanteessa siirryttiin erätauolle juomaan Hart-Sporttia.

Jos toinen erä oli SB Pron, niin kolmannessa mentiin kotijoukkueen johdolla. Oululaiset tekivät maaleja ja etelän vieraat istuivat jäähypenkillä. Henna Ilmola, Annukka Häkli ja Marjut Mäkelä toivat maaleillaan OLS:n tasoihin ja pelikellon näyttäessä 60:00 oli tilanne 8-8. Jatkoajalla tilanteita oli erityisesti OLS:n päädyssä mutta loisto-ottelun jälleen pelannut Elisa Leinonen löysi tiensä aina pallon eteen. Ajassa 64:12 Kristiina Kauppila huudatti kotiyleisöä vetämällä tutun nousun päätteeksi tarkan laukauksen yläkulmaan. Yleisö sai huokaista helpotuksesta, toisilla sydän tykytti enemmän kuin toisilla mutta hymyt olivat kaikkien kasvoilla yhtä iloiset.

Harvoin Oulussa on nähty näin viihdyttävää ja mukaansa tempaavaa salibandya, OLS näytti mihin sen rahkeet riittävät tiukassakin tilanteessa. OLS:n tehonaisia ottelussa olivat Annukka Häkli (2+2) ja Elisa Mild (0+3). Henna Ilmola, Kristiina Kauppila ja Ella Joona onnistuivat kaikki kahdesti maalinteossa.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää