Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Syksyn ottelu OLS - NST sunnuntaina Linnanmaalla

 
Syksyn ottelu OLS - NST sunnuntaina Linnanmaalla

Sunnuntaina Oulussa on nähtävissä syyskauden odotettu herkkupala, kun sarjataulukossa muista hieman erilleen irtautuneet OLS ja NST kohtaavat. OLS:lla pistemenetyksiä on kaikkiaan kolme SC Kaneetti-kotitasapelin ja tuoreen ÅIF-vierastappion myötä.

NST on vienyt sarjaa eteenpäin pelkillä voitoilla. NST:n 8 suoraa voittoa tekevät NST:stä suosikin ja luovat OLS:lle mieluisen haastajan aseman. Ottelussa on suuret panokset ja voitolla OLS ajaisi NST:n eroa hyvin kiinni. Tappio voisi olla jopa kohtalokas lohkovoittoa ajatellen, vaikkakin sarja on vielä kovin nuori.
Viime kauden päätöshetket lisäävät erikoista ennakkoväriä

Nykyisen kilpailuasetelman lisäksi joukkueilla lienee vielä muistijälki myös viime kauden päätöshetkistä. OLS nousi keväällä nimenomaan NST:n kustannuksella Lappeenrannassa jatkoajan viime sekunneilla sarjajumbon paikalta vielä liigakarsintoihin.

Pysyykö NST:n tehotrio kurissa?

NST:n voittojen takuumiehinä ovat olleet ykkösnyrkin hyökkääjät Ville Aapro (15+4 +18), Lasse Kosonen (9+9 +21), Toni Kokkonen (9+14 +17). NST 60 maalista kolmikon värkkäämiä on siis suurin osa. Myös joukkueen ylivoimapeli nojaa kolmikkoon. 13 ylivoimamaalista tehokolmikon osuus on 10 maalia.

OLS:n täytyisi siis lyhyellä matikalla laskettuna pystyä pitämään tämä trio kurissa voittaakseen. Helppoa se ei tule olemaan. Trio syöttöpelistä ja pelin rakentelusta vastaavat taitavakätinen ja monipuolinen Kokkonen ja maalia kohti ahnaasti pelaava Kosonen. Hyökkäyspäässä kaksikko tekee tilaa ja paikkoja rightin sniperosastoa edustavalle Aaprolle. Hyökkääjien osaamista täydentävät tietysti myös ylöspäin pelaava puolustus, mm. nuorten maajoukkue puolustaja Risto Töllikön johdolla.   

OLS:n vahvuus on kotikenttä, joka pienentänee NST:n tehoja. Juoksuvoimassa OLS ei pysty sunnuntai-illan vastustajaa murskaamaan, sillä liigatavoitteen NST on takuulla harjoitellut OLS:n tavoin laadukkaasti. Loukkaantuneiden kirjoissa OLS:lla on pitkäaikaispotilaiden Timo Kukkosen ja Juha Tammelan lisäksi Olli Tornberg, joka loukkasi jalkaansa Erä Akatemia -ottelun loppuhetkillä. 

Molemmissa päissä nähdään eteläkarjalaista verta maalin suulla, sillä NST:n isokokoinen Jarkko Monthan ja OLS:n imatralaislähtöinen Erkki Pasanen lienevät aloittavat maalivahdit. Ylivoimalla molemmat joukkueet ovat olleet viime aikoina tehokkaita ja 5-5- peli on molemmilla ollut maalinteon osalta hieman tukkoista.

OLS:n energinen peli luo parhaimmillaan hyvin tekopaikkoja, mutta paikat pitää etenkin NST:n tasoista joukkuetta vastaan pystyä hyödyntämään. Aiempien kotiotteluiden tapaan 3-4 maalin voittoa ei ole luvassa huonolla tai keskinkertaisella viimeistelyllä.

Ottelu on varmuudella on ns. syksyn ottelu Oulussa, joten tervetuloa seuraamaan ja kannustamaan OLS:lle tärkeä kotivoitto!

OLS-NST su 31.10. klo 19:00 Linnanmaalla.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää