Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS:n naiset myös vieraskiertueella

 
OLS:n naiset myös vieraskiertueella

Lauantaina vastassa Classic

Smurffilauma pakkaa laukkunsa ja itsensä bussiin lauantaina ennen kukonlaulua ja suuntaa nokan kohti Tampere Areenaa. Vastaanotosta huolehtii paikallinen sählyporukka, SC Classic, jonka on kuultu joskus voittaneen muutaman Suomen mestaruuden. Löytyyhän OLS:nkin palkintokaapista mitaleita vaikka millä mitalla, tosin lienee jääpallon puolelta, mutta mitali kuin mitali.

Tämän kauden Classic on aloittanut mestaruus-krapulaiseen tapaan: peruspeli on tuonut rutiinivoitot murskaluvuin 13-2 Tepsistä ja hieman maalihanoja säästellen 7-2 lukemin Kooveesta. Tapanilan Erä nöyryytti manselaisia ottamalla pisteet Mosalla. Lisärasitusta Classic haki Eurooppa Cupista josta tuomisena oli katkera nelossija. 

Classicin pelaajanippu sen kuin vahvistuu vuosi vuodelta ja niin on päässyt käymään myös tällä kaudella kun jo ennestään vahvaan ryhmittymään liittyivät mm. Minna Korhonen ja Jenni Tuominen Turusta sekä nuoruuden intoa puhkuva Aliisa Pöllänen, joka on esiintynyt varsin pirteästi kauden alun peleissä. Ja kun vielä Salibandykuningatar Katriina Saarinenkin on elämänsä kunnossa, ei ole vaikea ennustaa Classicille menestyksellistä kautta.

Sunnuntaina vuorossa NST

Sunnuntaina matkalaisten tie vie Itärannikolle NST:n vieraaksi. Jotta kotiutuminen ei tapahtuisi liian aikaisin, starttaa ottelu Lappeenrannan hornankattilassa vasta klo 17. Joukkueiden väliset ottelut ovat olleet fyysisiä, jopa hieman lämminsävytteisiä suurimpien sikailujen jäädessä kuitenkin karsinan puolelle. Toivottavasti näin myös tällä kertaa.

Nakeista ja sormista sittemmin luopunut NST on kerännyt voimia kesän ajan viime kevään katkerasta välieräpettymyksestä ja onkin aloittanut kauden vahvasti. Happeen ja SB Vantaan verkkoihin joukkue paukutteli yhteensä 21 maalia mikä on viisi maalia enemmän kuin oululaisten koko maalisaldo tähän mennessä. Tiikereitä vastaan NST joutui hieman ahtaammalle mutta hoiteli ottelun 3-1 lukemin ja porskuttaa siis puhtaalla pelillä sarjan kakkostilalla juuri ennen niin ikään pistemenetyksittä olevaa OLS:a.

NST:n molemmat ykkösmaalivahdit ovat toipilaslistalla Tiltu Siltasen kantaessa torjuntavastuun. Tässä saattaakin olla lappeenrantalaisten akilleen kantapää mikäli laukaisut suuntautuvat maalipuita kohti ja maskitus on kunnossa. Muualta ryhmittymästä ei oikein heikkouksia edes hakemalla löydy sillä niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessä juoksentelee maajoukkueen runkopelaajia nuorempien kirittäjien peesatessa.

Vaikka Lappeenrantaan onkin kovin pitkä matka, on se kuitenkin ihan mukava paikka. Onhan siellä tuotu vissyäkin pukuhuoneisiin.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää