Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS Miehet vierasreissuun

 
OLS Miehet vierasreissuun

OLS:n miesten edustusjoukkueen tie vie viikonloppuna vieraskiertueelle, määränpäänä pääkaupunkiseutu. Lauantaina OLS kohtaa Erä Akatemian Mosahallissa ja sunnuntaina vastassa on Ådalens IF (IF) Sipoossa.

Lauantain vastus Erä Akatemia on aloittanut kauden saldolla 6 2 - 0 - 4. Joukkueen voitot ovat tulleet nimenomaan kotikentältä, kun FCV ja PSS ovat poistuneet Mosan mäeltä tappio niskassaan. Vieraspelit ovat olleet eräläisiltä heikkoja ja kaikissa neljässä vierasottelussa vastustaja on takonut kaksinumeroiset. Erä Akatemia luottanee siis kotiotteluiden taikaan.

Joukkueen tehopelaaja on ollut Rauli Hautakivi, joka on 5 ottelussa kerännyt tehot 5+3. Myös hyökkääjä Mikael Sievänen on onnistunut 5 kertaa maalinteossa. Erä Akatemian kokoonpano on pääasiassa nuorta lahjakasta kaartia, mutta mukana on muutama 80-luvun alkupuolella syntynyt pelaaja. Kokoonpanon mielenkiintoisin pelaaja on oululaisittain OLS:n junioreissa pelannut MuhU-kasvatti Henri Manelius.
 
Kokenut ÅIF sunnuntain iso haaste

Sunnuntain vastus ÅIF on sarjataulukon sekä kokoonpanon perusteella luokkaa Erä Akatemiaa kovempi. ÅIF:n peliotteissa on ollut ailahtelevuutta ja koossa on piste per peli tahdilla seitsemän pinna. Kotonaan myös ÅIF on ollut kova. Ensimäisessä kotiottelussa kaatui Erä Akatemia peräti 11-1 ja toisessa joukkue taisteli tiukasti voitosta sarjakärki NST:tä vastaan taipuen lopulta niukasti 5-7.

ÅIF:n tehomiehet hyökkääjät Wilhelm Wainio (11+5), Janne Holopainen (11+4), Atte Huovinen (6+4), Iiro Oksanen (3+3) sekä puolustaja Jan Qickström (4+5) ovat kaikki 1.divioonan kärkitason pelaajia. Kokenut joukkueen kärkiosasto muodostaa myös joukkueen ylivoimapelin rungon ja se osa joukkuetta pitäisi olla kunnossa mm. SM-kultaakin SSV:ssä huuhtoneen Iiro Oksasen johdolla.

OLS:n maalintekovastuu jakautunut laajalle

OLS on selvittänyt alkukauden karikot hyvin, mutta jokaiseen otteluun joukkue tarvitsee hyvän valmistautumisen ja lisöksi joukkueen riveistä olisi edelleen löydyttävä 2-3 maalin onnistujia jokaisessa pelissä. Toistaiseksi maalivastuu on jakautunut hyvin ja jonkun hanojen sulkeuduttua esiin on astunut uusi ratkaisija. Ratkaisijoissa löytyy yllätyksiä ja mm. puolustaja Antti Nieminen on yllättänyt kolmella maalillaan itsensä lisäksi kaikki muutkin.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää