Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS väänsi Sbandyn nurin

 
OLS väänsi Sbandyn nurin

OLS otti Lahden Sbandysta 8-5 -kotivoiton. Ottelun maaleista yli puolet nähtiin avauserässä. Maalinteon aloitti 3.minuutilla Arttu Hakala, joka tykitti oikealta avausmaalinsa OLS-paidassa. Sbandyn taktiikka oli toimittaa palloa maalille maissa ja ilmassa ja 1-1- tasoitus olikin taktiikan malliesimerkki. Arttu Vilho Valtteri Koivisto siirsi läheltä Antti Eero Juhani Sihlmanin syötön maalin.

Maaleja tehtiin avauserässä vuorotahtiin. 7. minuutilla OLS meni 2-1 -johtoon, kun Harri Naumanen ohjasi Juha Tauriaisen laukauksen maaliin. OLS:n nukkuessa merkkaustilanteesa Sbandy onnistui kuitenkin nousemaan 2-2-tasoihin. OLS:n 3-2- maali oli illan hienoimpia. Naumanen pyöräytti pallon spinaroundin jälkeen rystyllä maalin takaa maalin ns. vanhalla tolpalla odotelleelle Tauriaiselle joka lapioi pallon tyhjiin. OLS:n 4-2 -maalin laukoi Kimmo Väänänen ja ennen erän loppua Sbandyn Mikko Järvi puttasi takatolpalta suoraan ilmasta kavennuksen. 

Toisessa erässä OLS hallitsi, mutta tuhlaili paikkoja yllin kyllin. Antti Nieminen laukoi siirretyn jäähyn aikana 5-3 ja OLS:n hyvä liike poiki myös lisää ylivoimapeliä. Ylivoimalla rankaisunsa esittivät Naumanen ja Ville Turula hienoilla laukauksillaan ja OLS karkasi 7-3 -johtoon. 

Päätöserässä Sbandy kavensi 7-4:ään ja vielä 7-5:een, mutta todellista uhkaa kotivoitolle se ei pystynyt luomaan. OLS:n loi paikkoja roppakaupalla toisen erän tapaan, mutta lopullinen ottelun ratkaisu tapahtui vasta Petri Niemelän osuttua tyhjiin. Ottelu päättyi OLS-voittoon lukemin 8-5. 

OLS:n onnistujia olivat tutkapari Naumanen (2+1) - Tauriainen (1+2). Tauriaiselle ottelu oli periaatteessa kauden ensimmäinen täysi peli. Maalissa ensimmäisen ottelunsa tällä kaudella pelannut Niko Pirkola onnistui myös hienosti ja näytti että Pasasen takaakin löytyy voittavia vahteja. "Avauserässä meille tehtiin kolme maalia ja etenkin siinä apuja ei joukkueelta tullut juurikaan Pirkolalle, hyvä esitys", OLS:n päävalmentaja Jarmo Härmä kommentoi maalivahtipeliä.

"Ottelu ei ollut mikään salibandyn riemuvoitto, mutta kuvailisin otteitamme ammattimaisiksi. Olimme silloin hyviä kuin meidän piti. Kaikki kunnia myös vastustajalle, Sbandyllä oli hyviä ja urheilullisia jätkiä joukkueessaan. Maalinteko oli ongelma PSS -pelissä ja oli sitä myös nyt.", päättäväisyyttä, reagointia ja mielikuvitusta maalintekoon kaivannut Härmä kommentoi.

OLS:n ottelut jatkuvat ensi viikonloppuna vierasotteluilla Erä Akatemiaa ja ÅIF:aa vastaan. Seuraava kotiottelu on 31. lokakuuta. Kyseessä on sarjan huikea kärkikamppailu NST:tä vastaan.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää