Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS juoksi Kely:ltä jalat alta

 
OLS juoksi Kely:ltä jalat alta

OLS voitti myös toisen viikonlopun paikallisotteluistaan. KeLy voitti vielä harjoitusottelussa OLS:n lukemin 11-9, mutta sarjaottelussa kaikki oli muuttunut.

KeLy meni ottelun alussa 1-0 -johtoon, kun Teemu Södön kimmokkeen ottanut laukaus painui kumurana ohi Erkki Pasasen. Heti ottelun alussa OLS oli kokenut kovia Juha Tammelan loukkaannuttua, mutta OLS:n onneksi Tammelan korvaajaksi noussut Kimmo Väänänen alkoi takoa tulosta heti avausvaihdoissaan. Väänäsen käsialaa olivat maalit 1-1:een ja 1-2:een. Iiro Moilanen laukoi OLS:n erävoitoksi lukemat 1-3, Niko Kvistin hienon ristipakille käännetyn poikkisyötön jälkeen.

Toisessa erässä OLS meni nopeasti 1-5 -johtoon, kun puolustajat Ville Oksa (yv) ja Antti Nieminen laukoivat pallot mieheen ohi KeLy-vahti Jesse Kamulan. KeLy heitti OLS:lle vielä kertaalleen haasteen, kun ahnaasti laukonut Juho Krankka paikkasi erän alun jäähynsä maalaamalla kahdesti 24. sekä 27.minuutilla.

Ajassa 35.32 KeLy:n Tero Leivo sai 5 minuutin rangaistuksen vaarallisesta pelistä, mutta seuranneessa ylivoimassa OLS jäi liian vähille laukauksille, ja joukkue hukkasi koko 5-minuuttisen tuloksettomana.

Päätöserässä joukkueiden tasoero kuitenkin paljastui ja ajoittain mm. Olli Tornbergin vauhti näytti suorastaan räikeältä ylinopeudelta kentällä. 13 -minuutissa OLS takoi 5 maalia ja loppunumerot 4-10 olivat OLS:lle ansaitut. Päätöserässä OLS:sta onnistuivat Tornberg, hattutempunsa kruunannut Väänänen, jo kauden 7.maalinsa viimeistellyt Petri Niemelä sekä 92-93-syntyneiden osaston Tatu Kiipeli ja Jari Karjalainen. Raahen Raapo SBT:n kasvatti Kiipelille maali oli ensimmäinen OLS:n edustusjoukkueen paidassa.      

KeLy:n taktiikka otteluun oli ainoa oikea. OLS-riveistäkin tutut avainmiehet Tapio Ala-Rautalahti ja Juho Krankka saivat paljon vastuuta, mutta laajuutta ja polttoainetta Kely:ltä ei tänään voittoon saakka löytynyt.

OLS:n pallollisessa pelissä pallo liikkui nopeasti ja sitä pelattiin päädyn kautta tekopaikoille ja mm. rigtin täsmäase Väänäsen lapaan. OLS:n taktiikka oli järkevä, eikä joukkue menettänyt palloja juurikaan paikoissa, joista esim. edellä mainitut olisivat ottelun voineet mustapaidoille kääntää.

"Tammelan loukkaantuminen oli harmillinen ja kova menetys meille. Väänänen paikkasi Tammelan hienosti ja takoi hienosti hatullisen. Olemme tähän sarjaan kovakuntoinen joukkue ja siitä saimme hyvän näytteen tänään", OLS:n päävalmentajakaksikon Jarmo Härmä kommentoi. 

Ambulansseja ja paloautoja liikkeellä

OLS menettää Juha Tammelan pitkäaikaispotilaaksi, sillä hyökkääjän polveneturistide on alustavan lääkärin diagnoosin mukaan poikki. Tammelan polvi magneettikuvataan maanantaina ja polven tila selviää kuvien perusteella. Pahimmassa tapauksessa huili tulee olemaan 5-6 kuukautta, joten koko kausi voi olla Tammelan osalta ohi. 

OLS:n tulevien viikkojen harjoittelua haittaa myös myöhään perjantaina Oulun Urheilutalolla sattunut tulipalo. Sähköpääkeskuksesta alkunsa saanut tulipalo tuhosi sähkökeskuksen ja näinollen hallin valaistus ei ole toiminnassa. Uuden sähköpääkeskuksen hankkiminen ja asentaminen kestää 1-4 viikkoa, joten OLS joutuu siksi aikaa evakkoretkelle. Savun suhteen Urheilutalo tuuletetaan, eikä savu aiheuta muutaman päivän jälkeen enää hallin käytettävyydelle esteitä. 
OLS pitää lajiharjoituksensa pääasiassa Urheilutalolla, harjoitellen vain perjantaisin peliareenallaan Linnanmaalla. OLS kohtaa seuraavassa ottelussaan Porvoon Salibandyseuran kotonaan ensi lauantaina.

OLS - PSS la 9.10. klo 18:30, tervetuloa kannustamaan iskussaolevat keltapaidat kotivoittoon!

Merkitse kalenteriisi myös lokakuun muut kotiottelut:
la 16.10. OLS - Sbandy (Lahti) klo 19:00
su 31.10. OLS - NST (Lappeenranta) klo 19:00

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää