Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Papas ja KeLy kantoina kaskessa

 
Papas ja KeLy kantoina kaskessa

OLS:n miesten joukkueella on edessään heti sarjan alkuvaiheessa vaikeaakin vaikeampi viikonloppu, kun vastassa ovat vieraskentillä pohjoissuomalaiset haastajat.

Lauantaina OLS kohtaa Kajaanissa Papasin, joka on voitti OLS:n selvästi sarjaa edeltäneissä harjoitusotteluissa. Sarjapelit Papas aloitti vieraissa tappiolla Lappeenrannan NST:lle (7-6) ja voitolla Lahden Sbandysta (4-5). Joukkueen tehomiehiä avausotteluissa olivat Heikki Käsmä (2+3), Matti Kauppila (3+1) ja pelintekijän vastuuta kantava Jani Lipsanen (2+2).

Sunnuntain vastus KeLy avasi ottelut niinikään vieraissa Sbandya ja NST:tä vastaan. NST oli vahvempi lukemin 6-3, mutta Lahdesta KeLy nappasi pisteen 3-3-tasurilla. Juho Krankka keräsi otteluista tehot 3+1 ja johtaa joukkueen sisäistä pörssiä.

Pysyvätkö vastahyökkäykset kurissa?
Viikonlopun vastustajien taktiikkana tullee olemaan matala karvaus ja pyrkimys nopeisiin vastahyökkäyksiin. Papasin joukkue on suhteellisen nopea ja pystyy hyökkäämään laajemmalla materiaalilla. KeLy:llä maalintekoon johtavat pelilliset ratkaisut kasaantuvat pääasiassa kahdelle pelaajalle; Juho Krankka ja Teemu Södö ovat pelaajat, joiden tehoihin joukkue pitkälti nojaa.

OLS-pelaajista tehoikkaimpia ovat olleet Petri Rantala (4+2), Ville Turula (2+4) sekä Petri Niemelä (4+0). OLS:lle tulee olemaan haaste päästä maalipaikoille, ilman että vihreä- tai mustapaidat karkaisivat tekemään tuhojaan vastahyökkäyksistä. Jos vastustajat saavat pidettyä OLS:n maalipaikat vähissä tulisi OLS:n pystyä kliiniseen viimeistelyyn vähintäänkin niillä hetkillä, kun ottelun ratkaisemiseen tarjotaan avaimia. 

Neljä pistettä viikonlopusta olisivat tarpeen, mutta varmuudella Pohjois-Suomen kahdesta muusta joukkueesta löytyy 40-50 pelaajaa ja äänekkäät kotiyleisöt päälle, jotka tekevät kaikkensa Pohjois-Suomen salibandyvaltikkaa kantaneen OLS:n kukistamiseksi.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää