Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naiset jatkoivat voitokkaasti

 
Naiset jatkoivat voitokkaasti

Sunnuntaina OLS kohtasi viimekeväisen playoff-vastustajansa Tikkurilan Tiikerit. OLS:n iloksi ottelu pelattiin mattoalustalla joten lauantaita parempaa pallollista peliä lähdettiin hakemaan. Ottelun alku oli hienoista katselua puolin ja toisin ja ennen kuin pelikello oli edennyt neljää minuuttia, olivat molemmat joukkueet jo onnistuneet maalinteossa. Tiikerit pääsivät yrittämään ylivoimalla johto-osumaa mutta OLS pelasi jälleen loisteliasta alivoimapeliä. Erätauolle siirryttiin OLS:n 2-1 johtoasemassa, kun Emmi Niemelä pääsi jälleen maalinmakuun.

Toinen erä alkoi Olssin kannalta parhaimmalla mahdollisella tavalla kun tutkapari Niemelä-Kauppila sai pallon maaliin ajassa 20:33. Erä oli mukavaa pelailua ja pallo liikkui hyvin molemmilla joukkueilla. OLS pääsi yrittämään ylivoimaa mutta vastustajansa tapaan tuloksetta. Kolme minuuttia ennen erän loppua Tiikerit onnistuivat kaventamaan tilanteeksi 2-3 paksupohkeisen oululaispuolustajan avustuksella. Sinisten leirissä ei kuitenkaan masennuttu vaan viimeinen minuutti pelattiin oppikirjamaisesti pois ja viime sekunneille ajoitettu hyökkäys päättyi Annukka Häklin vedolla maaliin. Erätauolle siis tilanteessa 2-4.

Kolmanteen erään OLS-pelaaja sai viiden minuutin rangaistuksen ja Elina Enlund rankaisi armottomasti jo 27 sekunnin jälkeen. Alivoima kuitenkin raatoi loput 4,5 minuuttia ja selvisi ilman enempiä takaiskuja. Kolmannessa erässä ei lisämaaleja tuomarien hyvästä yrityksestä huolimatta nähty ja makoisat pisteet matkasivat Tikkurilasta Ouluun. Ottelun tavoitteessa onnistuttiin hyvin kun pallo pyöri rivakasti pelaajan lavasta toiseen. Ensimmäinen kotiottelu on kolme viikon päästä, joten on hyvin aikaa saada sama pallollinen peli toimimaan myös Linnanmaan parketilla.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää