Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS:n naiset aloittivat voitolla

 
OLS:n naiset aloittivat voitolla

Kauden avauspeli oli juuri sitä mitä ennalta saattoikin ajatella. Kotijoukkue panosti puolustukseen ja nopeisiin vastahyökkäyksiin vieraiden yrittäessä kesyttää pomppivaa palloa ja rakentaa peliä. Hermostuneisuus näkyi alussa ja peliä edettiinkin kymmenisen minuuttia ennen kuin jännitys lopultakin laukesi: Emmi Niemelä siirsi Olssin 1-0 johtoon uransa ensimmäisellä liigamaalillaan pelikellon näyttäessä 9:48. Maalin jälkeen sinisten peli hieman vapautui ja pallo pyöri lähinnä vantaalaisten puolustusalueella. Enempää maaleja ei kuitenkaan erässä enää nähty ja tauolle siirryttiin 0-1 lukemissa.

Toisessa erässä Vantaa nosti hieman karvaustaan, joka aiheuttikin ajoittain ongelmia olssin puolustuksessa. Palloa ei saatu erän puoliväliin mennessä juurikaan keskiviivan yli ja vantaalaiset tuhrivat omat paikkansa vetelemällä päin uhrautuvia oululaispelaajia ja roiskimalla seinille. OLS pääsi yrittämään myös ylivoimaa mutta tällä kertaa tuloksetta. Muutama minuutti ylivoiman jälkeen vantaalaispuolustus lahjoitti maalivahtinsa avustuksella Krisselle lahjapallon ja lopulta 2-0 osuma syntyi toistamiseen onnistuneen Emmin lavasta. Vain minuutti ennen toisen erän loppua OLS:n antoi harhasyötön ja Sub Vantaa pääsi kaventamaan tilanteeksi 1-2.

Kolmanteen erään OLS tuli taas ensimmäisen erän pallollisella ilmeellä ja lisäsi johtoaan ajassa 41:26 kun Susanna Mustonen siirsi pallon maalinperukoille Mannu "Monni" Kinnusen hyvästä esityöstä. Reilut viisi minuutti myöhemmin Sussu sai jäähyn ja OLS joutui alivoimalle. Alivoima kuitenkin piti palloa ja pelasi rauhallisesti päättäen onnistuneen erikoistilanteen maalilla: Krisse kuljetti palloa laitaa pitkin ja vapautti syötöllään Annukka Häklin maalintekoon. Annukalla oli lopulta helppo työ vetää pallo tyhjään maaliin. Ilo ei kuitenkaan kauaa kestänyt sillä vain puoli minuuttia myöhemmin OLS puolustus nukahti ja SB Vantaa teki toisen maalinsa. Ottelun loppuun edettiin tasatahtia OLS:n pitäessä palloa ja Vantaan tyytyessä katselemaan puolikentän tuntumassa. Kaksi sekuntia ennen peliajan loppua Vantaalle tarjottiin vielä rangaistuslaukausta, jonka Jenni Rautanen kylmän viileästi laittoikin sisään. Enempää maaleja ei enää ehditty nähdä joten pisteet matkasivat oululaisten mukana hotellille lukemin 3-4.

Oululaisten kannalta ilon aiheita olivat Emmi Niemelän kaksi ensimmäistä liigamaalia sekä Muhoksen mimmin Kristiina Kauppilan epäitsekäs peli joka tuotti kolme syöttöpistettä. Parantamista kuitenkin vielä löytyy mutta kausi on pitkä ja aikaa riittää.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää