Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS ja SC Kaneetti tasasivat pisteet

 
OLS ja SC Kaneetti tasasivat pisteet

OLS:n sunnuntainen vastus SC Kaneetti oli luokkaa tai kahta lauantaista FCV:tä parempi. Ottelun alku oli OLS:lta hyvä ja hyökkäykset suuntautuivat kohti maali. Petri Niemelä aloitti maalinteon ja laukoi Juha Tammelan pallonriiston jälkeen jo kauden 4. maalinsa. Toisessa maalissa OLS:n nuori hyökkääjä voitti kaksinkamppailupallon kulmassa ja näki keskellä Petri Rantala, joka heilutti verkkoa niin ikään jo kauden 4. osumansa merkiksi.

Avauserässä OLS oli saanut pidettyä SC Kaneetin hyökkäykset kurissa, mutta toisessa erässä OLS:n peli passivoitui ja pallon menetykset kriittisissä paikoissa antoivat SC Kaneetille tukun maukkaita vastahyökkäyspaikkoja. Paikoistaan SC Kaneetti rankaisi armotta mm. kaksi osumaa viimeistelleen Petri Pyysingin toimesta. OLS:n 3-1 -maalista vastasi Harri Naumanen, joka laittoi Kimmo Väänäsen laukauksen paluupallon verkkoon.

Päätöserässä OLS:n Turula otti johtajuusroolia ja vei Rantalan hienosta syötöstä OLS:n 4-3 -johtoon. Pari minuuttia myöhemmin asialla oli sama mies, kun verkko kiristyi SC Kaneetin maalivahti Jani Pyykön takana ylivoimalla.

Myös SC Kaneetista löytyi yksi ratkaisukykyinen mies - Maunu Jääskeläinen. Ensin Jääskeläinen laukoi ylivoimalla suoraan syötöstä 5-4. Ja noin 6 minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä syntyneessä 5-5 -maalissa Jääskeläinen harhautti itsensä tekopaikkaan ja pallon löysi tiensä vasempaan yläkulmaan ohi maalinedusruuhkan peittämänä olleen OLS-vahti Erkki Pasasen. Jatkoajalla kumpikaan joukkue ei muutamista paikoista huolimatta pystynyt ratkaisuihin ja pinnat tasattiin. 

OLS-joukkueelle voiton menettäminen oli varmastikin pienoinen pettymys, mutta ottelussa oli paljon hyviä asioita, jotka poikivat varmuudella hyvää tulosta kauden aikana. OLS-joukkueesta esille nousivat nuoret 18-vuotiaat Turula ja Rantala, jotka pelasivat ennakkoluulottomasti.

SC Kaneetti osoitti olevansa hyvä ja pelaava joukkue ja tulee varmasti olemaan sarjan kärkipään joukkueita. Joukkueen peli perustui pitkiin koviin avaussyöttöihin, jotka OLS kuitenkin onnistui hyvin eliminoimaan. Eteläkarjalaislähtöisten Pyysingin ja Jääskeläisen henkilökohtaiset onnistumiset toivat SC Kaneetille tärkeän vieraspisteen.

"Nuorisokenttä kantoi vastuunsa ja pelasi juuri sitä salibandya mitä pitääkin. Iso hatunnosto heille tästä ottelusta", OLS-valmentaja Jarmo Härmä tiivisti ottelun tärkeimmän annin. 

OLS:n ottelut jatkuvat ensi viikolla paikallispeleillä. Lauantaina OLS vierailee Kajaanissa ja sunnuntaina Haukiputaalla.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää