Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS hurjasteli sarja-avauksessa

 
OLS hurjasteli sarja-avauksessa

Vaajakosken FCV osoittautui OLS:lle 1.divisioonan sarja-avauksessa helpoksi suupalaksi. OLS:n korkea prässi ja avausottelun jännitys poikivat kotijoukkueelle useita virheitä, joista keltapaidat ratkoivat ottelun armotta. 40 minuutissa ottelu oli ohi ja taululla vierasjohti 1-12.

Tehotilastoissa kovimmat saldot merkkauttivat kolme maalia mieheen tehneet Petri Niemelä ja Petri Rantala. Kolme pistettä merkittiin myös Juha Tammelalle (2+1), Ville Turulalle (0+3), Harri Naumaselle (0+3) sekä Olli Tornbergille (0+3). Naumaselle ottelu oli ensimmäinen OLS-paidassa ja myöskään 92-syntyneet nuorten maajoukkuemiehet Rantala ja Turula eivät vielä viime kaudella olleet säännöllisesti kokoonpanossa, joten startti oli mainio.

Kaikkiaan OLS onnistui ottelussa laajalla materiaalilla ja maaliteossa onnistuivat edellä mainittujen lisäksi kapteeni Niko Kvist, Kimmo Väänänen, Jani Lämsä, Iiro Moilanen ja niinikään ensimmäisen ottelun OLS:n edustusjoukkueessa pelannut 17-vuotias Jari Karjalainen. Maalipeliminuutteja keräsivät molemmat maalivahdit. Erkki Pasanen (40min) ja Niko Pirkola (20min) hoitivat osuutensa hienosti päästäen vain yhdet maalit mieheen selän taakse. Loppulukemat olivat OLS:lle 2-13.
Kukkosen ranne murtui

OLS sai ottelussa valitettavasti myös yhden pitkäaikaisen sairastupalaisen, kun Timo Kukkonen mursi ranteensa ottaessaan kädellään seinätörmäyksen vastaan. Kapteenistoon kuuluva Kukkonen on varmuudella poissa peleistä kuuden viikon ajan. Ottelu pelattiin poikkeusluvalla alimittaisella pelikentällä.

"Laajalla materiaalilla pelasimme ja saimme korkealla korvauksella paljon paikkoja. Tasaisen vauhdin taulukko ei pitänyt ja viimeinen erä meni hiukan pelailuksi.", OLS:n päävalmentaja Jarmo Härmä kommentoi.  

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää