Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS edustuksen kausi alkaa

 
OLS edustuksen kausi alkaa

OLS:n miesten Edustusjoukkueen kausi pyörähtää käyntiin tulevana viikonloppuna vieras- ja kotiottelulla. Vastustajat ovat sarjan kovimmasta päästä, sillä lauantaina OLS avaa sarjan Jyväskylän kupeessa sijaitsevalla Vaajakoskella FCV:n vieraana.

FCV:n joukkue edustanee jyväskyläläistä liikkuvaa ja taidokasta salibandya. Ottelu pelataan poikkeusluvalla Vaajakosken Liikunhallissa, joka on n. 3 metriä alimittainen. OLS on tottunut harjoittelemaan Oulun Urheilutalon pikkulootassa, joten erityistä etua FCV eli peliareenasta saa.

SC Bluesin ajautuminen karikoille on antanut FC Vaajakoskelle vähintäänkin 1.divisioonatason pelaajia ja joukkueessa on lisäksi paljon nuoruuden taitoa ja intoa, joten sarjanousija lienee yksi kauden yllätysjoukkueista.

Sunnuntaina kotiavaus Linnanmaalla - SC Kaneetti Ouluun

Sunnuntaiksi OLS palaa kotikentälleen Ouluun ja vieraita saapuu Suomen Keravalta SC Kaneetin. SC Kaneetin joukkueen runkomiehiä ovat kokeneet ja edelleen liigatason puolustuskalustoon lukeutuvat Jarkko Lappalainen ja Perttu Raitala. Näistä etenkin Raitala pystyy hyvänä päivänään vastaamaan puolustajan paikalta myös hyökkäyspään tehoista. Maaliin SC Kaneetilla on asettaa kokenut Jani Pyykkö.

OLS:n joukkueen vaihtuvuus oli suurta ja joukkue menetti monia pelaajia, jotka olivat voittojen takuumiehinä (mm. Anssi Soini, Kimmo Kontiainen, veljekset Lindgren) mm. liiganousuun päättyneellä kaudella 2008-2009. Siinä valossa joukkueen iskukyky on arvoitus, joskin vanhaa runkoa ja uutta verestä voimaa joukkueesta löytyy.

Puolustuspäässä OLS:n maalilla jatkaa Erkki Pasanen, joka on varmuudella sarjan parhaita maalivahteja. Puolustuspäässä OLS:lla on pallollisten Jukka Lindgrenin ja Kimmo Kontiaisen kokoinen aukko ja pallovastuu jakautuu nyt väistämättä useammille pelaajille.

Kaikkiaan OLS on mielenkiintoinen ryhmä, mistä löytyy sopivasti nöyryyttä, nopeutta ja taitoa. Maalintekovoima osoittautui viime kaudella OLS:n akilleen kantapääksi, mutta liigatasolla maalien tekeminen on tunnetusti vaikeampaa lajista riippumatta.

Oululaiselle salibandy-yleisölle OLS esittäytyy sunnuntaina ja toivottavasti voittoisissa tunnelmissa. Tervetuloa seuraamaan kauden avausottelua!

OLS - SC Kaneetti su 26.9. klo 18.30 Linnanmaan Liikuntahalli.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää