Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS:n naiset avaavat liigakauden etelässä

 
OLS:n naiset avaavat liigakauden etelässä

OLS aloittaa liigakauden tulevana viikonloppuna matkustamalla Etelä-Suomeen vantaalaisten joukkueiden vieraaksi. Lauantaina OLS kohtaa Myyrmäessä SB Vantaan klo 17.30 ja sunnuntaina haetaan revanssia viime kauden playoffs-vastustajasta Tikkurilan Tiikereistä. Ottelu alkaa klo 13.30 Tikkurilan Urheilutalolla.

Kaikki joukkueet ovat kokeneet jonkinasteisia muutoksia joukkueissaan niin pelaaja- kuin valmennuspuolella viime kauteen verrattuna. OLS:n joukkue on nuorentunut kokeneiden kehäkettujen jättäessä liigakaukalot ja valmentajien määrä on tippunut puoleen Minna Hekanahon lopetettua valmennusuransa. Karo Kuussaarella on käsissään nuori ja innokas ryhmä, jolla on kuitenkin vielä paljon opittavaa liigamenosta näin kauden kynnyksellä. Viime kauden yllätysmomenttia ei enää ole, joten varmasti jokainen sarjan joukkue tulee ottamaan keltasinisen vastustajansa vakavasti.

SB Vantaa koki niin ikään muutoksia valmennusosastolla kun joukkueen pitkäaikainen valmentaja Jaana Oikarinen jätti tehtävänsä Matti Karille. Joukkueen runko on pysynyt suhteellisen hyvin kasassa, suurimmaksi menetykseksi voidaan lukea Mia Alénin siirtyminen Tapanilan Erän riveihin. Tulijapuolella ovat mm. Sveitsistä palannut Miia Saari ja Espoon Oilersista siirtynyt joukkueensa kapteeni Tiia Rännäli. Ennakkoveikkailuissa SB Vantaalle ei ole povattu helppoa taivalta liigassa, mutta kuten OLS:kin viime kaudesta muistaa onnistunut alkukausi voi viedä vaikka kuinka pitkälle. Hyvää ensimmäistä peliä molemmat varmasti lähtevätkin hakemaan.

Tikkurilan Tiikereillä on ovi käynyt kesän aikana molempiin suuntiin. Viime kauden pelaajista lopettivat Suvi Saukko, Miia Löytäinen, Kaisu Salmi ja Sari Rouvali. Tapanilan Erään siirtyivät puolestaan Maria Repo ja Anna Yli-Kojola ja joukkueen valmentaja Teemu Kalinainen vaihtoi AC Hakin verkkareihin. Hänen tilalleen valittiin Espoon Oilersissa vaikuttanut Kari Ritvanen. Lopettaneiden ja siirtyneiden pelaajien tilalle tiikerilaumaan ovat liittyneet Tuuli Mikkonen ja Janika Ignatius Porvoosta, Elina Sormunen Oilersista sekä maalivahti Laura Still Tepsistä. Ritvanen saa oikeastaan ensi kertaa käsiinsä sellaisen pelaajanipun, jolla on mahdollista menestyä liigatasolla. Onkin mielenkiintoista nähdä saako hän joukkueensa samanlaiseen lentoon, jota Tikkurilassa on viime vuosina totuttu näkemään.

Alkukauden pelit ovat aina mielenkiintoisia ja joukkueet saattavat lähteä otteluihin hyvinkin erilaisista lähtökohdista. OLS on varmasti matkassa tutulla liikkeellään eikä vastustajien puolustajille näin ollen liene tiedossa montaakaan hetkeä hengähtää. Se mihin tuo liike syyskuun lopulla riittää selviää viikonlopun aikana. OLS haastaa kaikki Etelä-Suomen etäfaninsa kannustamaan joukkuetta hyviin suorituksiin, joiden avulla Ouluun lähtisi bussin kyydissä myös neljä pistettä.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu 


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää