Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loviisa passitti OLS:n 1.divisioonaan

 
Loviisa passitti OLS:n 1.divisioonaan

Loviisa passitti OLS:n liigakarsinnasta sarjaporrasta alemmas voitoin 3-1. Lauantain ottelun avauserä oli lievästi OLS:n hallintaa, mutta alivoimalla ylärimaan osunutta Petri Niemelän laukausta lähemmäksi OLS ei maalintekoa päässyt. Loviisa sitä vastoin onnistui maalinteossa. Ingus Laivins otti keskialueella katkon ja laukoi vasemmasta laidasta oikeaan yläkulmaan erävoittolukemat 0-1.

Toisessa erässä Loviisa lisäsi johtoaan. Ensin Laivins antoi kulmavaparin nopeasti OLS-viisikon vielä ihmetellessä ja Teemu Venäläinen laukoi 0-2. Venäläinen oli asialla myös seuraavassa maalissa ja laukoi 0-3 ylivoimalla. OLS:n 1-3-kavennuksen teki Mikael Vähäsarja pienestä kulmasta. Toinen erä oli tässäkin ottelussa OLS:n heikoin, eikä joukkue pystynyt juurikaan murtamaan tiiviisti puolustaneen vierasjoukkueen rivejä.

Päätöserässä puolustusrivit harvenivat hieman molemmilla joukkueilla ja maaleja nähtiin. Peik Salminen toimitti pallon kaukaa puolen kentän takaa OLS-maalille ja pallo painui Dan Forströmin toimesta OLS:n verkkoon.

OLS nousi 1-4-tilanteesta vielä 3-4:ään, kun ensin Erkki Latvalehto laukoi Kimmo Kontiaisen hienon poikkisyötön maaliin ylivoimalla. Hetken päästä tästä Vähäsarja onnistui läheltä toistamiseen ja siirsi numeroiksi 3-4. Loviisa lisäsi eron kahteen maalin, kun Juuso Meriläinen karkasi oikealta laidalta maalintekoon.

OLS tuli vielä kerran maalin päähän Niko Kvistin läheltä tehdyllä osumalla, mutta ilo jäi lyhytaikaiseksi, kun 7 sekunnin kuluttua kavennuksesta pallo oli OLS-maalissa. Mihails Kostusevs maalintekijänä lähietäisyydeltä.

1. ottelu Oulussa sarjan ratkaisu

Ottelusarjassa OLS:lla oli yliotteen paikkaa johtaessaan kotonaan 3-0, mutta johdon ja peliotteen menettäminen oli jatkon kannalta ratkaisevaa. Runkosarjan lopun kaltainen nousu vaikeasta pakkovoittojen tilanteesta ei OLS:ltä enää onnistunut ja kaksi kotitappiota eivät jätä selittelylle juuri sijaa.

"Saimme siitä noususta 3-0:sta voittoon paljon itseluottamusta, mikä ratkaisi sarjan meille", Loviisan voitto-otteluissa hurjat tehot 5+5 iskenyt Loviisa-kapteeni Peik Salminen kommentoi.

OLS:n neljään viimeiseen kauteen mahtuu yhtä monet liigakarsinnat, kaksi putoamista 1.divisioonaan ja yksi liiganousu.
 
"Kova pettymys tämä on, todella kova. Runkosarjan jälkeen emme päässeet parhaalle tasollemme", OLS:n päävalmentaja kertoi tappiotunnelmissa.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää