Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Rajulla hurmioituneella kirillä liigakarsintaan

 
Rajulla hurmioituneella kirillä liigakarsintaan

Kauden neljästä viimeisestä saldoksi jäi hienot 3 voittoa ja jatkoaikatappio Trackersille. NST:n kotitappio Josballe ja OLS:n voittoisat otteet Happeeta vastaan toivat OLS:lle paikan auringossa eli tässä tapauksessa liigakarsintoissa. Varmasti moni oli jo tuominnut joukkueen varmaksi putoajaksi.

OLS aloitti Happee -ottelun hyvällä latauksella ja jo avausvaihdossa Anssi Soini näki Happee-viisikon takaa Kimmo Kontiaisen joka laukoi keskeltä 9 metristä pallon verkkoon. Happeen Panu Kotilainen maalasi kuitenkin nopeasti pelin tasoihin pienestä kierrosta. Avauserä oli ottelun tasaisin ja lukemissa 1-1 lähdettiin tauolle.

2. erän alun Happee aloitti terävästi. Timo Hakanen laukoi 2.erän avausminuutilla 1-2 -johtomaalin ja tämän jälkeenkin Happee jatkoi hyviä otteita luoden muutamia maalipaikkoja OLS-maalissa erinomaisesti torjuneen Erkki Pasasen maalille. Happeen pelillinen painostus katkesi kuitenkin OLS:n maaliin. Juha Tammela tykitti Niko Kvistin syötöstä luvuiksi 2-2.

Tämän jälkeen 2.erä oli täysin OLS:n 613-päisen kotiyleisön taputtaessa
OLS:lle tilanteita lähes liukuhihnalta. Petri Niemelä siirsi 33.minuutilla Kontiaisen syötön keskeltä tyhjiin ja hieman tämän jälkeen Antti Laitinen ohjasi ylivoimalla Erkki Latvalehdon laukauksen ohi Happee-vahti Ville Puron. OLS-pelaajista Anssi Soinin ottelu päättyi toisessa erässä ikävään nilkkavammaan.

Kolmanteen erään lähdettiin jännissä tunnelmissa. Kuulutus kertoi Josban 2-8 -johdosta Lappeenrannassa. OLS:n oli pakotettu aikalisään ajassa 48.33. Happee oli tehnyt Petri Kaukon toimesta reboundmaalin ja painanut pelin joko karvaamalla tai pelaamalla jatkuvasti OLS-päätyyn.

Aikalisän jälkeen ote kääntyi ja Olli Tornberg napautti Niemelän kanssa harppuunahyökkäyksestä tärkeän ja vapauttavan 5-3-maalin. Tornberg oli asialla toistamiseen samanlaisessa hyökkäsestä, hienosta tarjoilusta vastasi Niko Kvist. Lopullisen niitin ja 7-3-maalin teki Pekka Lindgrenin esityöstä maalin eteen vapaaksi unohdettu Janne Karjala.  

"Kovia jätkiähän nämä ovat. Olimme valmistautuneet otteluun joka suhteessa hyvin ja kun tähän lisätään mahtava kotiyleisön kannustus, niin ratkaisevat asiat ovat koossa. Yleisölle iso kiitos!", OLS:n päävalmentaja Karo Kuussaari kommentoi.

OLS:n osalta kausi jatkuu 3 viikon päästä liigakarsinnoilla. OLS:n vastustaja on parin Loviisa - FBT Pori häviäjä ja paras viidestä sarjan voittaja jatkaa liigassa kaudella 2010-2011.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää