Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Perjantaina huikea trilleri Linnanmaalla

 
Perjantaina huikea trilleri Linnanmaalla

Salibandyliigan runkosarja päättyy perjantaina huikean jännittävään päätöskierrokseen ja Oulussa otteluun OLS - Happee. OLS ei ole perinteisesti jättänyt Pohjoisen salibandy-yleisöä kylmäksi, vaan kevätkelien kirkastuessa Oulussa on nähty joka vuosi play-off -tai liigakarsintapelejä. Varmuudella myös tänä keväänä Oulussa nähdään 1-3 kovien panosten ottelua.    

Panosta on pelissä Oulun ja Lappeenrannan lisäksi kaikilla muillakin liigapaikkakunnilla, kun kotietuja, play-off- ja karsintapaikkoja sekä suoria putoajia ratkotaan.  

OLS:n sunnuntainen voitto Lappeenrannassa antoi yli 4 kuukautta sarjan hännillä viihtyneelle ja moneen kertaan putoamaan tuomitulle OLS:lle edelleen mahdollisuuden nousta pois putoajan paikalta liigakarsintoihin.

OLS:n ja NST:n asetelmien kääntäminen toisinpäin vaatisi kuitenkin sitä, että OLS ottaisi Happee-kotiottelustaan enemmän pisteitä kuin NST omasta Josba-kamppailustaan. Josba pelaa ottelussa suorasta säilymisestä, joten karjalaisten välien selvittelyssä molemmilla joukkueilla riittää panosta.  

Happeen maalintekovoima vs. OLS:n kotikenttäetu
OLS:n perjantain vastustaja Happeella on ottelussa panoksena mahdollinen kotietu playoffiin, mikäli sekä Koovee (Nokian Krp) että SPV (-Classic) häviävät omat ottelunsa.

Ennen päätöskierrosta Happee on tehnyt sarjassa eniten maaleja (159), mutta vastaavasti myös päästänyt eniten (159). Happeen hyvästä maalintekovoimasta kertoo omaa kieltään myös pistepörssi.

Joukkueesta löytyy 7kpl yli 10 maalin ja 11kpl yli 10 tehopisteen pelaajaa. Lasse Riitesuo ja Jami Manninen ovat olleet Happeen kovimmat maalisepot. Vastaavasti syöttöpelistä ovat kantaneet vastuuta Petri Kauko ja nuori Paul Kotilainen. OLS:lla on tähän ks. vertailuun vain kaksi yli 10 maalin miestä (Latvalehto, Tammela) ja 7kpl yli 10 pisteen miehiä.  

Maalintekokilpailussa OLS ei siis ainakaan tilastojen valossa Happeelle pärjänne kotikentälläänkään. Vieraissa OLS otti Lappeenrannasta kauden ensimmäisen vierasvoittonsa, mutta kotona joukkue on ollut huomattavasti parempi. Tähän asti OLS on tehnyt kotikentällään kahdeksanneksi eniten maaleja kohtalaisella 5,08 maalin keskiarvolla ja koossa on 12 ottelusta 8 pistettä.

Puolustus- ja maalivahtipeli ovat tasaisempia osa-alueita. OLS:n maalissa Erkki Pasanen on esittänyt hyviä otteita ja pitänyt tiukoissa paikoissa joukkuetta pystyssä.
   
Ottelu OLS - Happee alkaa pe 26.2. klo 18.30.
 
Nyt tarvitaan kannustusta, joten tervetuloa kannustamaan ja rakentamaan Linnanmaalle kotivoittoon tarvittava hurmos.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää