Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Todellinen play-off sunnuntaina Lappeenrannassa

 
Todellinen play-off sunnuntaina Lappeenrannassa

OLS matkustaa sunnuntaiksi Lappeenrantaan NST:n vieraaksi. Ottelun panokset ovat kovat, sillä OLS:lle riittää vain voitto, jotta taistelu jatkuisi vielä ensi perjantain Happee-kotiottelussa. Tasapelillä ja tappiolla OLS lähtee Salibandyliigasta.

Syksyn ottelu päättyi Oulussa numeroihin 4-4. Kun myös joukkueiden keskinäiset syksyn harjoitusottelut menivät ristiin ovat puntit tässä valossa tasan. Voittoja NST:llä on plakkarissa viisi, kauden aikana ovat kaatuneet Nokia, Oilers, Josba, Trackers ja AC HaKi. Tasapelipisteen NST on napannut OLS:n lisäksi ja TPS:ltä. 

OLS:n tapaan NST:n ongelmana on ollut tiukkojen pelien kääntäminen voitoiksi, mistä osoituksena mm. 3 tappiota jatkoajalla. Kotikentällä NST on ollut heikko ja tilillä on 2 pistettä Oilers-voitosta. Vastaavasti OLS on ollut vieraskentällä yhtä heikko (2p), joten ottelun lähtökohdat ovat tässä mielessä sangen erikoiset.

NST:n parhaita tehomiehiä ovat olleet Ville Aapro 12+17 ja Arto Vainikainen 17+8.  Ottelumääriin suhteutettuna NST:n tehokkaimmat pelaajat ovat oikeat laiturit Toni Kokkonen ja Janne Louhelainen. Viime kaudella vielä Lappeenrannan Barbaareissa Kokkonen on tehnyt 15 ottelussa tehot 13+12 ja Louhelainen 11 ottelussa 10+6. Pelillisesti varmastikin NST:n tärkein pelaaja on ollut puolustaja Ilari Heikkinen (13+9).

OLS:n osalta otteluun valmistautuminen on sujunut hyvin ja joukkue lähtee otteluun terveellä miehistöllä. Hyökkääjä Erkki Latvalehto teki viikonloppuna paluun kokoonpanoon ja onnistui tyylilleen uskollisena maalinteossa jo avausvaihdossaan. Latvalehdon ohella tehoja voi odottaa mm. Pekka Lindgrenillä, joka tehtaili Oilers- ja Trackers-otteluissa hattutemput molempiin peleihin.

Viime kaudella OLS:lla on Lappeenrannasta hyvät muistot, kun joukkue voitti Antti Laitisen maalilla Barbaarit 1.divisioonan voiton ratkaisseessa ottelussa. Panokset ovat sunnuntaina kovat ja pelataan todellista play-offia. Toivotaan, että kaikki taivaankappaleet ovat kohdallaan sunnuntaina!

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää