Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS:n miehet kovassa paikassa

 
OLS:n miehet kovassa paikassa

OLS:n miehet saavat viikonloppuna vieraita Espoosta ja Hämeenlinnasta. Oljenkorjet sarjassa säilymiseksi ovat kuivineet ohuiksi ja viikonlopun otteluluissa joukkue on kovassa paikassa. Oilers kylvetti OLS:aa syksyn Espoon kohtaamisessa 8-0.

Oilers pelasi hyvän tammikuun ottaen mm. 7 pistettä neljän ottelun tappiottomasta putkesta, joka katkesi maanantain TV-ottelussa SSV:tä vastaan. Joukkueen tehomiehiä ovat olleet hyökkääjät Joni Niiranen (15+14), Markus Olkkonen (7+15) ja Casper Pfizner (17+4). Kolmikko erottuu myös plusmiinustilastossa selvästi muista.

Oilersin puolustuksessa maajoukkueessakin esiintynyt Patrick Wardi ja 2.divisioonasta GrIFK:sta täksi kaudeksi joukkueeseen liittynyt Niclas Meyer ovat olleet tehokkaimmat. Maalissa niukan ykkösmaalivahdin paikan on ottanut Niko Nordström.  
  
OLS:n sunnuntain vastus Trackers voitti joukkueiden 1. kohtaamisen marraskuussa maalein 7-2. Trackersin tammikuu oli alavireinen ja joukkue kärsi mm. 4 tappiota putkeen, valuen sarjataulukossa mukaan karsintataisteluihin.  Trackersin tehopelaaja on ollut 26 syöttänyt Jussi Korhonen, jonka syöttöpelin kautta monet joukkueen maaleista syntyvät.

OLS:lla on otteluissa yllätyssaumat, mutta tämä mahdollisuus olisi myös käytettävä. Tasapelit eivät enää riitä sarjassa säilymiseen. OLS:n maalintekopeli on kotipeleissä ollut monta kertaa vierasotteluja vahvempaa. Maalintekovoiman puolesta puhuu myös se asia, että OLS saanee sairastuvalta kokoonpanoonsa mukaan hyökkääjä Erkki Latvalehdon.

Viimeisessä kotiottelussaan OLS esitti Classicia vastaan erinomaisia otteita ja samanlaisella esityksellä kotipisteet ovat otettavissa. Tähän tarvitaan tietysti kotiyleisön tukea ja joukkueen latauksen pitää pysyä oikeissa asioissa.

Tervetuloa kannustamaan OLS:aa kotivoittoihin tärkeässä paikassa!

OLS - Oilers la 13.2. klo 18.30
OLS - Trackers su 14.2. klo 18.30


OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää