Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Erä ja TPS osasivat maalinteon

 
Erä ja TPS osasivat maalinteon

OLS:n tappiolliset vieraspelit jatkuivat. Helsingissä Erä oli huippuvireessä, eikä OLS:lla ollut ottelussa sanansijaa. Avauserässä OLS pysyi vielä mukana, mutta toisessa erässä numerot repesivät rumiksi.

Pahiten OLS:aa kurittivat Markus Bollström (4+0) ja Lauri Kapanen (2+3). Loppunumeroihin 11-1 -päättyneessä ottelussa OLS:n ainokaisesta vastasi Olli Tornberg.

TPS-ottelu ratkesi pitkälti jo avauserässä. Avausmaalin tekemisen vaikeus on ollut OLS:lle tuskallisen vaikeaa koko kauden ja nytkin ottelun maalinteon aloitti kotijoukkue, kun Lasse Pajun laukaus painui maaliin. 7.-9.peliminuuttien välissä OLS:n ylivoimapaletti oli sekaisin kuin Haminan kaupunki ja TPS teki reilussa kahdessa minuutissa peräti 3 alivoimamaalia. Avauserä kirjattiin mustapaidoillenumeroin 4-0.

Toisen erän OLS aloitti terävästi, mutta paikat jäivät jälleen käyttämättä. 26.minuutilla TPS käytti aikalisänsä ja sai pelinsä uudelleen kuosiin ja lisäsi johtoaan kahdella maalilla.

Päätöserässä OLS taisteli loppuun asti, mutta peli oli voiton osalta jo pelattu. OLS sai maalihanan hiukan auki, kun Markus Jääskelä laukoi uransa 1. liigamaalinsa. Päätöserä merkittiin TPS-voitoksi 3-1 ja koko ottelu tylysti 9-1.   

"Erän huippuesitys sai meidät näyttämään alasarjajoukkueelta ja mahdollisuuksia ei ollut. TPS:aa vastaan pelasimme hyvin. Aivan, kuten selvästi hävityissä SSV- ja Josba-peleissä.  TPS:n maalivahti palkittiin ottelun parhaana 3 tähdellä, se kertoo hukattujen paikkojen määrästä. Vastaavasti omissa soi puolittaisistakin paikoista. Joukkueella on vaikea lukkotila nyt päällä, mutta taistelu ei ole loppunut", OLS:n päävalmentaja Karo Kuussaari tiivistää OLS:n murheellisen viikonlopun.

OLS:n seuraava ottelu on maajoukkuetauon jälkeen lauantaina 13.2, jolloin OLS saa Linnanmaalle vieraita Espoosta.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää