Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS:n naiset voittivat Happeen

 
OLS:n naiset voittivat Happeen

OLS:lla oli jälleen jännät paikat ja neljän pisteen peli, kun kotiedusta tappelevat OLS ja Happee kohtasivat Linnanmaan pyhätössä. Yleisöä oli jälleen paljon ja kannustus olikin tarpeen, sillä Happeen Mari Tuppuraisen koko suku oli tullut Muhokselta kannustamaan Happeeta voittoon. Ensimmäinen erä oli kuitenkin OLS:n pallollista hallintaa. Alli Tikkanen sai hyvän vetopaikan, mutta rankaisi heti toisesta paikastaan ottelun hahmon, Marjut "Mauritz" Mäkelän syötöstä.

Toinen erä alkoi sitten vähän surullisemmin, kun pistepörssin kuningatar Jenni Timonen rankaisi heti alussa. Annukka Häkli kuittasi kuitenkin Marjut Mäkelän upeasta pystysyötöstä ja vei OLS:n johtoon. Heti Mauritzin seuraavassa vaihdossa syöttökone toimi jälleen ja Elisa Mild kiersi 3-1. Erän lopussa Happee pääsi kuitenkin kaventamaan, kun Veera Kuusela rikkoi epämääräisessä tilanteessa rankkarin arvoisesti. Spesialisti Kati Salminen ei erehtynyt ja niin erätauolle siirryttiin numeroissa 3-2.

Kolmatta erää taivallettiin vauhdikkaasti kunnes kulmavapari puri ja Marjut Mäkelä kruunasi pisterikkaan iltansa sivaltamalla 4-2. Heti seuraavassa vaihdossa Happeen maaleista yli puolet junaillut Jenni Timonen toi joukkueensa jälleen lähemmäksi pojoja tekemällä 4-3. Tapahtumat seurasivat toisiaan ja Annukka Häklin jäähyn aikana Hanna-Mari Uimonen tuuletteli alivoimalla Pälvi Kopolan upean väännön jälkeen 5-3. Kohta Hantta oli itte jäähyllä ja Timonen pääsi viimeistelemään hattutemppunsa 6v4 -ylivoimalla, eli numerot 5-4. Yleisö sai jännitystä koko rahan edestä, sillä loppujen lopuksi Alli Tikkanen teki tyhjiin loppunumerot 6-4.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2009-2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää