Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Joensuussa jaossa tärkeitä pisteitä

 
Joensuussa jaossa tärkeitä pisteitä

OLS:n miehillä on edessään kahden ottelun pitkä viikonloppu. Perjantaina joukkue kohtaa Josban Joensuussa ja sunnuntaina Classicin Oulussa.

Josba-ottelussa panokset ovat huipussaan, kun molemmat joukkueet taistelevat tällä hetkellä sarjan häntäpäässä putoamista vastaan. Josba haki syksyllä pisteet Oulusta luvuin 5-6. Tuolloin OLS oli ottelussa altavastaaja ottelun loppua lukuunottamatta. Viimeisen 9 minuutin aikana OLS kavensi Josba 1-6 -johdon 5-6:een.

Tuon jälkeen on ottanut kolme voittoa (TPS, Koovee, SPV) ja yhden tasapelin (Oilers) lisää. Josban kompastuskivi on ollut kotiottelut, mistä voittoja ei ole vielä irronnut yhtään. 10 kotiottelussa Josballa on koossa kaksi tasapeliä ja 8 tappiota. Sunnuntaina Josban kotivoitto oli jo lähellä, mutta Oilers kiri ottelun lopussa 3-0:sta tasoihin. 

Josban parhaista maalintekijöistä on erottautunut erilleen 3 pelaajan ryhmä. Isokokoinen Tatu Eronen (18+5) on iskenyt kovan määrän maaleja. Nuorekkaat veteraanit Markus Ketonen (12+11) ja Jani Kosonen (14+5) ovat tukeneet tulokaskauttaan liigassa pelaavaa Erosta parhaiten.  

Jos Josballa ei ole yhtään kotivoittoa, niin OLS on vastaavasti vielä ilman vierasvoittoa, joten jomman kumman nollatilasto on vaarassa rikkoutua perjantaina. OLS:n vieraspelisaldo on kehno, sillä koossa on vasta kaksi tasapelipistettä (Nokia, AC HaKi). Maaleja joukkue on pystynyt tekemään vieraissa vain 2,55 maalin keskiarvolla ja tämä selittää pitkälti vierasvoittojen puuttumisen. Perjantaiksi tarvitaan siis tehdä kaikki mahdollinen ja tuurit ja hokkuspokkus-temput vielä päälle, jotta Josban verkkoon syntyy voittoon tarvittava määrä maaleja.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää