Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hyvä pelikään ei riittänyt SSV:tä vastaan

 
Hyvä pelikään ei riittänyt SSV:tä vastaan

OLS jäi sunnuntaina pisteittä Helsingissä SSV:tä vastaan. Ottelun avauserässä SSV rankaisi paikoistaan nopeasti ja tilanne oli nopeasti alle 10 minuutissa lukemissa 3-0 Timo Toivosen, Jukka Kinnusen ja Juho Järvisen onnistuttua maalinteossa. SSV-maalien jälkeen OLS laittoi pelinsä sai kuntoon ja SSV:n puolustuskannalle. OLS:n 3-1 -kavennuksesta vastasi veljespari Pekka Lindgren - Jukka Lindgren.

Myös Toisessa erässä OLS ja jatkoi hyvää peliään - poislukien tärkein eli maalit. Toisessa päässä maalinteko osattiin ja Mikael Järvi laukoi SSV:n 4-1 -johtoon. OLS:n toimen palloa ei saatu hyvistäkään paikoista huolimatta. 30., 34. ja 44. minuuteilla OLS pääsi kokeilemaan maalintekoa ylivoimallakin, mutta tuloksetta. Viimeisen niitin ja 5-1 tyhjiin iski SSV:n Rein Kivi.

"Maalintekoa harjoitellaan koko ajan, mutta jostain syystä pallo ei löydä tietään maaliin. Olimme tänään pallollinen joukkue, jopa vietiin peliä ja luotiin tilanteita jatkuvasti, niin uskomatonta kuin se SSV:tä vastaan onkin. Kyllä jätkät ansaitsee kehuja tappiosta huolimatta", OLS:n päävalmentaja Karo Kuussaari kertoo.

SSV:n ja maajoukkueen kapteeni Mikael Järvi merkkautti ottelussa 500. tehopisteensä Salibandyliigassa.
 
"OLS oli niin pirteä kuin meitä oli varoitettukin, nuori joukkue laittoi hyvin palloa liikkeelle. Kunhan kokemusta kertyy lisää, heistä kuullaan vielä", Järvi jakoi tunnustusta vastustajilleen.

Valitettavasti sarjataulukossa ratkaisevat vain ja ainostaan pisteet. OLS jatkaa sarjan häntäpään taisteluaan perjantaina Joensuussa. Edessä kauden tähän asti isoin peli, kun Josba ja OLS kohtaavat Joensuu Areenalla. Sunnuntaiksi OLS saa vieraita Tampereelta, kun Classicin Pasi Peltola johdattaa joukkonsa Ouluun.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää