Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SPV vyöryi OLS:n yli päätöserässä

 
SPV vyöryi OLS:n yli päätöserässä

OLS aloitti ottelun terävästi ja nopeasti ajassa 01.03 Jouni Määttä ohjasi pallon Olli Tornbergin syötöstä maaliin. OLS loi mukavasti tilanteita, mutta maaliin palloa ei saatu. Sitä vastoin OLS-päässä kolisi. SPV karkasi saman alivoimansa aikana kahdesti ylivoimahyökkäykseen ja toisesta Teppo Mäkelä tykitti tasoituksen. Vajaa minuutti tasoituksesta Henri Myllymäki karkasi oikeasta laidasta puolittain läpi, eikä hän erehtynyt. Näin avauserän voitto lipesi vieraille maalein 1-2.

Toisessa erässä SPV meni 1-3 -johtoon OLS:n omaksi maaliksi merkitystä tilanteesta. Epäselvä tilanne herätti paljon keskustelua, sillä tilanteessa kaksi pelaajaa ajautui OLS:n maaliin ja samalla kaatui miestä ja maalikehikkoa.

Myös toinen erä oli OLS:n pelillisesti hyvä ja maalitilanteita syntyi välillä ripeäänkin tahtiin. Juha Tammela laukoi Pekka Lindgrenin pallonriiston ja syötön jälkeen keskeltä 2-3 -kavennuksen.

Päätöserässä OLS joutui alivoimalle, joka katkesi SPV:n ja Mikko Kohosen ylivoimamaaliin suoraan lähivapaalyönnistä. 2-4 -maalin jälkeen OLS-maalille vyöryi tukku ylivoimahyökkäyksiä ja, ja kun mukaan mahtui myös huolimatonta pelaamista numerot vaihtuivat todella nopeasti suurinumeroisen vierasvoiton suuntaan. 2-4, 2-5, 2-6, 2-7 ja 2-8 syntyivät reilussa 4 minuutissa ja peli oli siltä osin ohi. Lopun kosmetiikkavaiheessa SPV teki vielä kaksi maalia ja OLS ylivoimalla Kontiaisen toimesta yhden. Loppunumerot olivat 3-10 SPV:lle.

"Kaksi erää olimme täysin mukana, mutta nopeasti homma menetettiin", kertoili OLS:n päävalmentaja Karo Kuussaari.

OLS:n parhaimmistoa olivat energisesti raatanut Janne Karjala ja armeijan harmaisiin tällä viikolla astunut Jukka Lindgren. OLS-maalissa Erkki Pasanen oli numeroista huolimatta hyvä. Mustan jakson maaleja ei voi laittaa Pasasen piikkiin.

SPV:stä erottui OLS:ssa vielä kaudella 2006-2007 pelannut Jyrki Holopainen, joka pallotaitavana ja oikea-aikaisena pelaajana ratkaisi monia tilanteita SPV:lle. SPV:n maalissa pelasi loukkaantunutta Jarno Ihmettä tuurannut Tsekki David Rytch, joka selvisi iltapuhteestaan hyvin.

OLS:n pelit jatkuvat sunnuntaina Helsingissä, kun vastassa on SSV. Seuraava kotiottelu on la 24.1. Classicia vastaan.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää