Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS voitti SB-Pron kotonaan

 
OLS voitti SB-Pron kotonaan

Hikisestä alkulämpimästä huolimatta ensimmäinen erä meni täysin ilman tilastomerkintöjä, vaikka juuri 30 vuotta täyttänyt kuuluttaja Ulla oli hionut äänihuulensa maali-iloittelua varten. Peli ei silti ollut tylsää, kuten kauden ennätysyleisökin totesi, sillä pallo liikkui iloisesti, jopa sählymäisesti, päästä päähän välillä myös kohtalaisen kontrolloidusti. OLS:lla oli pari avopaikkaa, mutta Pron maalivahti Laura Loisa oli lois(t)ava ja maskikin oli muurina.

Toka erä alkoi sitten huonommin ja niin Pro pääsikin kohta juhlimaan avausosumaa, kun merkkaus petti ja Eerika Suominen pääsi läsäyttämään Anne Haapasalon esityöstä. OLS:n yrittäminen muuttui pakkosellaiseksi ja hyökkäyspeliä vaivasi hengettömyys. Joitakin paikkojakin luotiin, mutta taas Loisa vei voiton.

Kolmanteen erään OLS yritti nostaa suoritustasoaan. Uskoa riitti ja se palkittiin, kun heti erän alkuun Annukka Häkli terästäytyi ja pisti perinteisen Classic-vaparin riparista tilanteeksi 1-1. Sitten alettiinkin pelaamaan varsinaista jännitysnäytelmää sillä paikkoja oli puolin ja toisin. OLS vei lopulta kalkkiviivoilla tikkarin Pron suusta, kun Elisa Mild sijoitti Annukka Häklin kulmasta lähettämän lätyn maaliin. Voi sitä iloa ja riemua! Pro otti moken pois ja teki kaikki oikeat liikut, ja paha tilanne saatiinkin aikaan, kun Pälvi Kopola otti jäähyn käsipelistä. 6 v 4 ei kuitenkaan tuottanut tulosta ja näin pisteet Ouluun, ja niiden myötä eiköhän myös pleijaripaikka.

OLS:n hahmo oli läpi ottelun upeasti torjunut Marjo Lukkari, joka myös kolmella veikkauspisteellä palkittiin.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2009-2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää