Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kuussaari summaa syksyä ja evästää OLS-joukkueita kevääseen

 
Kuussaari summaa syksyä ja evästää OLS-joukkueita kevääseen

OLS:n naisten ja miesten joukkueiden päävalmentajana, sekä valmennuspäällikkönä toimiva Karo Kuussaari summaa syksyn ja evästää OLS-joukkueita ja valmentajia kevään tärkeisiin kamppailuihin:

Kausi on kääntynyt jo loppusuoralle ja ratkaisujen hetki kaikilla seuramme joukkueilla lähenee. Pitkä, monilla joukkueilla jo viime keväänä alkanut työ on saamassa työstä tuloksia, joita varten varmasti jokainen pelaaja, valmentaja ja taustahenkilö on varmasti antanut kaikkensa. Toisilla tulosta on tullut paremmin kuin toisilla, mutta jokainen on silti parhaansa yrittänyt.

Kelta-sininen OLS on taas ollut hyvin esillä ja menestystäkin on odotettavissa kevään aikana leveällä rintamalla. Iso kiitos jokaiselle valmentajalle, pelaajalle, huoltajalle, vanhemmalle, sekä ennenkaikkea Petrille ja Arjalle, jotta kaikki se onnistunut työ joukkueissa on ollut mahdollista! Tehdään asiat vielä paremmin tänä alkaneena vuonna 2010. Viedään OLS seurana taas askel eteenpäin, seurana jossa niin aikuisen kuin nuoren on hyvä olla ja harrastaa tätä hienoa ja entisestään kasvavaa lajia.

Jokainen meistä on omalta osaltaan luomassa tulevaisuutta ja sitä, mitä OLS on vaikkapa kymmenen vuoden päästä!? Tärkeintä työtä siihen ei tehdä seuran toimistossa tai edustusjoukkueissa, vaan juniorijoukkueissa. Teidän juniori-valmentajien pyyteetön työ on se suunnannäyttäjä ja tulevaisuus, jota edustusjoukkueetkin joku päivä kiittävät ja jolle ne rakentuvat. Teillä on tällä hetkellä isoin rooli ja vastuu tulevaisuudesta.

Toivon teille jokaiselle valmentajalle Leijonaliigasta - junioreiden kilpajoukkueisiin tsemppiä ja voimia tulevia koitoksia varten. Jatkakaa sitä hienoa työtä, jota tähänkin asti olette omissa joukkueissanne tehneet, niin menestystä ja kehitystä tulee varmasti.

Miesten edustusjoukkueen kuulumiset

Edustusjoukkueiden kausi on ohittanut puolivälin ja on syytä muutamalla sanalla kertoa missä mennään ja miksi!? Miesten osalta kausi alkoi hienosti voitolla sarja-avauksessa, mutta sen jälkeen alkoivat ongelmat, joista ylitsepääseminen vei lähes kaksi kuukautta. Joukkueemme loka- marraskuu oli rikkonaisin mitä olen kai koskaan valmentajana kokenut.

Harjoituksissa oli välillä joka päivä eri pelaajat paikalla, kun jokainen oli vuorollaan sairaana tai loukkantuneena. Heikommillaan Urheilutalolla oli 10+1 maalivahti paikalla ja se ei pitkälle kanna. Tuona loka -marraskuun aikana mentiin 7 viikkoa ilman yhtäkään kunnon viisikkoharjoitusta ja se kertoo pitkälti syyn pelitason romahtamiseen.

Takana oli loistava divarikausi jossa pelimme kehittyi huimasti, ehkäpä miesten joukkueen paras harjoituspelikausi koskaan, sekä hyvä startti sarjaan. Se kaikki ja kova yhtenäinen työ menetettiin lähes kokonaan noiden 7 viikon aikana. Ne ketkä harjoituksissa olivat, tekivät kyllä kiitettävästi töitä, mutta viisikko-harjoituksia ilman ei vaan voi menestyä nykypäivän Salibandyliigassa - ellei sitten ole SSV. Sukellettiin pahasti ja otettiin välillä jopa rumasti nollilla turpaan, mutta silti jokainen tiesi että parempaan pystytään, kunhan saadaan harjoituksia yhdessä taas alle. Valitettavasti myös kovat loukkaantumiset sotkivat joukkueen
pelaamista. Pahimpina ykkösketjun sentteriksi nousseen Janne Myllylän pitkä poissaolo, sekä joukkueemme ykköspuolustajan Jukka Lindgrenin menettäminen TPS-pelin puhtaassa laitakontaktissa.

Helpottava apu tuli kakkosjoukkueessa pelanneiden kokeneiden pelaajien myönnyttyä 6 pelin ajaksi joukkueen avuksi, sekä B-junioreiden kanssa tehdyn yhteistyön tukena, jossa muutama junnu saatiin edustuksen mukaan. Taso harjoituksissa nousi hetkessä ilta toisensa perään. Samalla myös peleissä alkoi tapahtua ja joukkue oli kuin uudesti syntynyt.

Syyskausi loppui tasapelisumaan ja siitä on hyvä lähteä jatkamaan kevätkaudelle pistejahtia. Se on selvä, että 7 pistettä on meille jokaiselle seurassa pettymys ja siitä pitää roimasti parantaa jotta sarjassa ensi vuonnakin pelataan. Siihen joukkue on valmis, kun KOO-VEE lauantaina saapuu Linnanmaalle. Toivottavasti jokainen teistä on  paikalla meitä kannustamassa ja halli saadaan aivan
täyteen. Kotiyleisöstä on mieletön apu ja nyt sitä taas tarvitaan, kun syyskauden jälkeen sarjakärjessä ollut Tamperelaisjoukkue kaukalon toiseen päähän astelee.

Naisten osalta kausi alkoi sensaatiomaisesti lähes voittoputkessa ja sarjakärjessä.
Sitten seurasi pelillinen tasonlasku ja pisteetön kausi, syynä oli toki vastustajien kovuus, mutta myös miesten kaltainen 6-7 viikon sairastamisputki ja onneton viisikkoharjoittelu. Siitä kuitenkin selvittiin ja meininki kaukalossa palautui alkukauden tasolle, mistä hyvänä osoituksena kaksi voittoa juuri ennen joulua.

Naisten osalta tavoite olla playoff-joukkue on lähellä toteutumista, kun joukkue jatkaa sarjapisteiden metsästystä sunnuntaina Linnanmaalla SB PRO:ta vastaan. Kaksi pistettä sarjan kakkospaikasta tällä hetkellä majailevien "Smurffien" otteluita kannattaa tulla seuraamaan siinä missä miestenkin pelejä. Voin sanoa että naisten peleissä sattuu ja tapahtuu jopa vielä paljon enemmän kuin viihdyttävissä miesten spektaakkeleissa. Nyt siis jokainen sunnuntaina paikalle klo 15.00 kannustamaan naiset voittoon!

Viimeisimpänä ja tärkeimpänä asiana koko seuran tulevaisuuden kannalta on meidän jokaisen syytä ottaa ilolla vastaan Ruskosta löytynyt hallitila. Ilman sitä olisi ollut vaikeata viedä kautta loppuun, mutta seuran työ tilan löytymiseksi ja saamiseksi kantoi jälleen kerran tämän lähes mahdottomalta tuntuneen tilanteen ylitse.

Hyvää salibandykevättä ja vuotta 2010 jokaiselle OLS-toiminnassa mukanaolevalle!

Karo Kuussaari, OLS / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää