Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koovee OLS:n vieraaksi

 
Koovee OLS:n vieraaksi

OLS:n naisten tapaan myös miehet aloittavat kevätkautensa tulevana viikonloppuna. Lauantaina OLS vieraaksi saapuu Ouluun liigan kärkitaisteluissa vahvasti mukanaoleva Koovee Tampereelta.

Koovee aloitti kevätkautensa kotonaan 3-4 -yllätystappiolla OLS:n kovimpiin kilpakumppaneihin tällä hetkellä kuuluvalle Josballe. Samalla katkesi Kooveen 7 ottelun tappioton putki, mihin mahtui mm. 3 jatkoaikavoittoa.

Kooveen vahvuuksiin kuuluu kokoonpanon laajuus ja tasaisuus, minkä täydentää viimeisenä lukkona mm. Tukholman AIK:n maalilla mainetta niittänyt Pekka Nieminen. Maalinteossa isoimman vastuun Kooveesta on kantanut Veli-Matti Luukko, joka on tehnyt 13 osumaa 16 ottelussa. Valtteri Sainio (8+10) ja sveitsiläinen Daniel Pappi (8+9) ovat 2. ja 3. tehokkaimmat.

OLS:sta pörssikärkenä kevätkauden aloittaa Erkki Latvalehto, joka on merkkauttanut 13 ottelussa tehot 11+3. Juha Tammela (7+4) heräsi pienestä syyshorroksestaan joulukuun peleissä ja kevätkaudella tehoja on varmasti lupa odottaa lisää. OLS:n 3.tehokkain on kapteeni Kimmo Kontiainen tehoin 3+8. Maalintekotalkoisiin OLS:lta löytyy potentiaalia mm. kolmikossa Anssi Soini (5 maalia), Pekka Lindgren (3), Olli Tornberg (2), joilla on takataskuissaan vielä iso määrä tekemättömiä maaleja.

OLS:n puolustuspeli tiivistyi joulukuun peleissä ja kolmen peräkkäisen tasapelin pääarkkitehti oli maalissa erinomaisia otteita esittänyt Erkki Pasanen.

OLS on siirtänyt pelaajistaan Toni Tevion, Matti Rössin, Lauri Pienipaavolan ja Juha Mäen takaisin 2. joukkueeseen. Antti Laitisen pelaaminen kevätkaudella on vielä epävarmaa, mutta Koovee-ottelusta Laitinen on varmuudella sivussa työesteen vuoksi.

Ottelu OLS-Koovee alkaa lauantaina Linnanmaan Liikuntahallilla klo 18.30. Tervetuloa kannustamaan!

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää