Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miehille jo kolmas tasapeli putkeen

 
Miehille jo kolmas tasapeli putkeen

OLS ja AC HaKi tasasivat lauantaina pisteet Tikkurilassa. OLS:lle ottelu oli jo kolmas peräkkäinen tasapeli. Maaleja nähtiin avauserässä peräti 7 kappaletta, kun erätauolle lähdettiin numeroissa 4-3. Avauserässä OLS:n maaleista vastasivat Juha Tammela ja Erkki Latvalehto (2). Latvalehdon molemmat maalit syötti Kimmo Kontiainen ja Tammelan vapautti vasemman laidan nousuun Antti Laitinen.
 
"Avauserä oli meiltä huono ja pysyimme osin tuurillakin mukana. HaKi oli selvästi enemmän pallossa ja meidän paikat oli vähissä 3 maalista huolimatta", OLS:n päävalmentaja Karo Kuussaari kommentoi avauserää.

Toisesta erästä eteenpäin peli tasoittui ja OLS pääsi avauserää paremmin peliin mukaan. Maalintekoa jatkettiin vuorovedolla, ensin Pekka Lindgren (Tammela) nosti OLS:n tasoihin. AC Hakin Tommi Vappula vei kuitenkin rangaistuslaukauksesta HaKin uudelleen johtoon. Päätöserän alussa OLS:n Petri Niemelä onnistui tasoittamaan uransa ensimmäisellä liigamaalillaan numerot 5-5:een.

AC HaKille tuomittiin myös toinen rangaistuslaukaus, kun Erkki Pasanen pelasi palloa jalallaan maalivahdin alueen ulkopuolella. Vappula onnistui toistamiseen ja vei AC HaKin ottelussa jo neljännen kerran johtoon. Neljännen kerran nähtiin myös OLS:n tasoitusmaali. Laitinen löi maalinedushässäkästä numerot 6-6:een.

"Kolme tasapeliä ja varsinkin vieraspiste on tietyllä tavalla hyvä juttu, mutta kertoo kyllä myös meidän ratkaisuhetkien ponnettomuudesta. Tänäänkin oli paikkoja ratkaista peli. Niemelän Peten onnistuminen vaikean syksyn päätteeksi oli positiivinen asia", OLS:n kapteeni Kimmo Kontiainen kertoo. 

"Peliä edeltänyt harjoitusviikko oli kauden paras ja se näkyi myös pelissä. Jos pelaamme näin niin meiltä on vaikea ottaa pisteitä", Kuussaari kertoi.

OLS:n pelit jatkuvat joulutauon jälkeen 9. tammikuuta, jolloin Ouluun saapuu huikeaan lyöntiin vertynyt Koo-Vee Tampereelta.   

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää