Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Myös sunnuntailta tasapeli

 
Myös sunnuntailta tasapeli

OLS:n ja Nokian KrP eivät saaneet selvitettyä paremmuutta kauden toisessakaan ottelussaan, vaan Tampereen ottelun tapaan pisteet tasattiin.

Ottelun avausmaalin teki Nokian Jani Rajala, joka nosti pallon vanhanaikaisella sisään. 2-0-johtoon OLS ei tällä kertaa vastustajaansa päästänyt, sillä Juha Tammelan moukari puhui lähivaparista ja muutti tilanteeksi 1-1. Syöttöpiste Kimmo Kontiaiselle. Avauserä oli hienokseltaan Nokian. OLS:lla maalimahdollisuuksia ei juuri ollut Tammelan tilannetta lukuunottamatta.

Toinen erä alkoi OLS:lta hyvin, kun Antti Laitinen teki Pekka Lindgrenin syötöstä komean 2-1-johtomaalin. 2-2 -maali syntyi ylivoimalla Lasse Salminen laukoi poikkisyötöstä tasoituksen. Tämän jälkeen Nokia pääsi yrittämään johto-osumaa 2 minuutin 5-3 -ylivoimalla, mutta yritykset jäivät torsoiksi kerta toisensa jälkeen. Ylivoimamiesten sijaan Nokian ketju Rajala - Tommi Merto - Jarkko Lakanen osui 31.minuutilla toistamiseen Merton toimiessa maalintekijänä.

OLS:n tasoitus syntyi ylivoimalla. Lauri Pienipaavolan hieno poikki syöttö tavoitti Tammelan, joka laukoi suoraan syötöstä numerot tasoihin.

Päätöserässä Nokia meni ensin johtoon, kun Niko Nordlund pyörähti vapaaksi ja laukoi pallon yläriman alle. Vain minuutti tästä, niin verkko heilui Nokian päässä. OLS pelaajaa rikottiin maalitilanteessa ja seuranneesta ylivoimasta Toni Tevio laukoi Tammelan syötöstä ottelun loppunumeroiksi jääneet luvut 4-4.   

Nokia loi OLS:aan verrattuna selvästi enemmän maalipaikkoja, mutta mm. Henri Johansson pysyi tehottomana. Usein Johansson ajautui pieniin kulmiin ja OLS-maalissa mainion ottelun pelannut Erkki Pasanen hoiti loput. Jatkoajan paras paikka oli OLS:n Matti Rössillä maalin edessä, mutta numerot eivät muuttuneet.

"Hyvä esitys oli meiltä tänään. Lokakuun Tampereen peli oli 80/20 Nokian hallintaa, mutta tänään kenttätapahtumat olivat tasaisempia", OLS:n Päävalmentaja Karo Kuussaari kommentoi.

OLS:n seuraava ottelu on Vantaan Tikkurilassa AC HaKia vastaan. Ottelun panokset ovat kovat. Voitto nostaisi OLS:n osakkeita sarjataulukon kellariosaston taistelussa. 
 
Erikoista: OLS:n alivoimapeli toimii liigassa parhaiten, sillä vain Nokia (3 maalia) on onnistunut OLS:aa vastaan ylivoimalla.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää