Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS ja NST pistejakoon

 
OLS ja NST pistejakoon


Tasaiseksi väännöksi uumoiltu kovien panosten ottelu oli niin tasainen kuin ennakkoon saattoi odottaa. OLS onnistui kauan kaivatun ottelun avausmaalinsa teossa. Pekka Lindgren syötti 2-1-ylivoimahyökkäyksessä Juha Tammelalle, joka laukoi pallon vasempaan alakulmaan ohi NST-vahti Jarkko Monthanin. Avauserässä myös NST onnistui maalinteossa. Janne Louhelainen tyrkkäsi pallon OLS-maalin eteen, mistä pallon ponnahti OLS-maalivahti Erkki Pasasen kautta verkkoon.

Toisessa erässä NST siirtyi johtoon, kun Tomi Turunen siirsi pallon takatolpalta komean kuvion päätteeksi maaliin. Toinen erä oli OLS:lta ottelun ponnettomin, eikä joukkue päässyt juurikaan maalipaikoille. Harvoista paikoista huolimatta OLS onnistui kuitenkin maalinteossa, kun Olli Tornberg laukoi Ville Turulan syötöstä 2-2-tasoituksen.

Päätöserään OLS piristyi ja näytti menevän menojaan, kun ensin Antti Laitinen lusikoi maalinedestä 3-2 ja hieman tämän jälkeen Anssi Soini pääsi maalaamaan Mikael Vähäsarjan ja Matti Rössin hienon syöttöpelin jälkimainingeista 4-2.

NST nousi kuitenkin vielä tärkeään vieraspisteeseen. OLS-puolustajan keskialueen pallonmenetys kostautui ja NST:n illan tehopelaaja Louhelaisen syöttö tavoitti keskeltä Jani Leivon, joka kavensi numeroiksi 4-3. Hieman tämän jälkeen asialla oli jälleen Louhelainen, joka laukoi pelin tasoihin.

Ottelun 58.minuutilla päätöserässä pelituulelle vertyneelle Louhelaisella oli mahdollisuus ratkaista peli rangaistuslaukauksesta, mutta OLS:n ottelun onnistujiin kuulunut Erkki Pasanen veti pidemmän korren. Myös seuranneen ylivoiman OLS kesti ja pisteet tasattiin.

OLS:lle jäi tasapelistä Erä-ottelun tapaan karvas jälkimaku, sillä joukkueella oli voiton avaimet käsissään. Toisaalta ottelun lopussa OLS oli menettää tasapelipisteensäkin. Jatkoajan lopussa NST tyytyi pistejakoon, eikä yrittänyt enää maalintekoa.

”Jännitystä oli ilmassa molemmilla joukkueilla ja pallollisia hienouksia ei juuri tänään nähty. Osa merkitys oli silläkin, että veimme tarkoituksella vauhtia pois pelistä”, OLS:n Päävalmentaja Karo Kuussaari tuumaili ottelun päätyttyä.

OLS:n osalta liiga jatkuu huomenna, kun Ouluun saapuu Nokian Krp. Ottelu alkaa Linnanmaalla klo 16.00 eli sopivasti ennen Linnanjuhlien TV-lähetystä. Yleisön kannattaa tulla paikalle ajoissa, sillä Oulu Sinfonian viulisti Toni Tuovinen soittaa Linnanmaalla ottelun alkajaisiksi Finlandia-hymnin Itsenäisyyspäivän kunniaksi.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää