Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS kohtaa Trackersin ja Happeen vieraskentällä

 
OLS kohtaa Trackersin ja Happeen vieraskentällä

OLS:n miesten liigajoukkue aloittaa 15 ottelun syyskaudestaan viimeisen kolmanneksen, minkä aikana joukkue pelaa 3 vierasottelua ja 2 kotiottelua. Jakson pelit alkavat viikonloppuna Hämeenlinna-Jyväskylä -kierroksella.

Hämeenlinnan Trackers pelaa kotiottelunsa Kalvolan kunnan Iittala-hallissa, minkä kotitaika on tällä kaudella hienosta yleisökeskiarvosta (580) huolimatta murentunut. Joukkue on ottanut neljästä kotiottelusta vain yhden voiton. Tämä tapahtui 9.10., kun Erä kaatui maalein 9-6. Trackers on kärsinyt kotitappiot Helsingin SSV:lle (5-7) sekä Hämeen paikallisotteluissa Nokian Krp:lle (4-8) ja Tampereen Classicille (4-5).

Trackersin paras pistemies on ollut Jouko Honkanen (10+11), jota on säestänyt hyvin kaksikko Pasi Halonen (10+7) - Jussi Korhonen (3+10). Erityisesti ylivoimalla Trackersin tehomiehet ovat olleet pisteherkkiä. Trackersin ylivoima on ollut liigan tehokkainta. Joukkue on tehnyt 15 ylivoimamaalia, missä Halosen osuus on ollut huikeat 6+5. Puolustaja Halonen johtaa näinollen puolustajien pistepörssiä ylivoimaisesti. Ylivoimalla tehokas on ollut myös Korhonen tehoin 3+4.

Sunnuntaina Happee Jyväskylässä
Sunnuntaiksi OLS suuntaa jo kotisuomea kohti ja pelaa Jyväskylässä Happeeta vastaan. Happee aloitti hyvin, mutta joukkue on sen jälkeen pisteiden valossa taantunut. Jami Manninen ja Lasse Riitesuo ovat kantaneet Happeesta isoimman vastuun maalinteosta. Riitesuo on tehnt 12 maalia ja Manninen 11. Maalintekijöiden syöttötarjoilusta ovat vastanneet Petri Kauko 5+9 ja Paul Kotilainen 3+11. Happeen peli nojannee paljon tämän yli 50% maaleista takoneen nelikon onnistumisiin.   

OLS:n sairaslista sai täytettä sunnuntaina Jukka Lindgrenistä. Aiemmin loukkaantuneiden kirjoissa oli ollut vain keskivartalovammaa poteva Janne Myllylä. Pluspuolella OLS:lla on heittää kentälle jo sunnuntaina pelanneet Lauri Pienipaavola, Teni Tevio, Matti Rössi, Antti Laitinen ja kokoonpanon uutena miehenä maalivahti Juha Mäki. OLS:n parhaana pistemiehenä jatkaa Erkki Latvalehto (7+2). Latvalehto on paljon pelanneista pelaajista myös plusmiinus-tilaston ykkönen lukemalla 0.  

"Kyllä nyt on edessä ne pelit, joissa meitä punnitaan", OLS:n päävalmentaja Karo Kuussaari kiteyttää loppuvuoden tärkeyttä.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää