Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS vei koko potin

 
TPS vei koko potin


TPS ei jättänyt Sunnuntaina juuri sanan sijaa OLS:lle. Heti alussa hyvin otteluun valmistautunut TPS iski kovilla prosenteilla paikoistaan maalit OLS:n ihmetellessä. Tilanteessa 0-4 OLS sai hetkellisesti otetta pelistä. Matti Rössin röyhkeä maalille nousu tuotti 1-4-osuman ja Timo Kukkonen laukoi Erkki Latvalehdon tarjoilusta 2-4. Maali oli Kukkosen ensimmäinen maali Salibandyliigassa. TPS:n avauserän maalien arkkitehtinä hääri isokoinen Tuplapelaaja Mikko Hautaniemi, joka tehtaili 10 ensimmäisen minuutin aikana tehot 2+1. 

Toinen erä oli OLS:lta ottelun heikoin ja TPS karkasi 0-4 -erävoitolla 2-8-karkumatkalle. Tässä erässä esille nousi TPS:n pirteästi esiintynyt hyökkäystrio Lasse Paju - Veli Hartola - Joonas Lastunen, joka viimeisteli kolme osumaa. 2-6 -maali merkittiin rankkarista Hautaniemelle.    

Päätöserän 45.minuutilla Pekka Lindgren karkasi Anssi Soinin syötöstä läpi ja laukoi tarkasti vasemman tolpan viereen 3-8. Loppua kohti OLS:n peli vapautui ja se kiri maali maalilta eroa pienemmäksi. TPS:n voiton varmisti lopullisesti Pajun tyhjiin tekemä 5-9-osuma. OLS värkkäsi 5 minuutissa kaikkiaan 4 maalia. Maalintekijöinä Anssi Soini, Erkki Latvalehto (2) ja paluun liiga-areenoille tehnyt Antti Laitinen. Kolmeen maaliin syöttöpisteen kirjautti Kimmo Kontiainen ja yhteen Lauri Pienipaavola.

3.erän puolivälissä OLS-rivit kokivat kovia, kun Jukka Lindgren loukkasi puhtaassa kontaktissa olkapäänsä. OLS:n parhaimmistoa oli jälleen tehokkaalla pelipäällä ollut Latvalehto, joka saalisti tehot 2+1. OLS:n uusvanhoista pelaajista maaliteossa onnistuivat Rössi ja Laitinen. Laitinen, Pienipaavola ja Toni Tevio saivat paljon peliaikaa etenkin loppua kohti ja kolmikko voitti oman pelinsä maalein 4-2.

TPS:lla oli viime kauden pelaajamenetyksistä huolimatta runsaasti ratkaisijoita. Liigan pistepörssissä sijoilla 2. ja 3. olevien Hautamäen ja Pajun lisäksi tehoja löytyy 3-4 muulta pelaajalta. 

"Päästimme avauserässä TPS:n turhan helposti maalipaikkoihin. TPS oli tänään taitavampi ja nopeampi", OLS:n Päävalmentaja Karo Kuussaari tiivisti.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää