Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS:n liiganaiset aloitti sarjan voitolla

 

OLS:n liiganaiset aloitti sarjan voitolla


OLS:n liiganaiset aloittivat pelihistoriassaan  neljännen  kerran naisten salibandyliigan runkosarjan. Kolme kertaa voitolla aloitetut runkosarjan avaukset saivat jatkoa kun kauden 2012-2013 sarjan aloituksesta kirjattiin avausvoitto ja kaksi sarjapistettä. Ouluhallissa poikkeuksellisesti järjestettyyn sarjan avaustapahtumaan ei lukuisten Oulussa samaan aikaan järjestettyjen urheilutapahtumien ja naisten ottelun niukan mainonnan takia osunut yleisöä paikalle kuin vajaat 200 henkeä.

OLS hallitsi ottelun ja erien alut

Sarjan avauspelin taso ei häikäissyt vaikka muutamia hienoja suorituksia ja maaleja nähtiinkin. Avauspelin paineet ja jännitys veivät pallollisen pelin varmuutta molemmilta joukkueilta ja tuottivat valmentajille harmaita hiuksia karkeiden virheiden muodossa. Kotijoukkue OLS aloitti maalin teon ajassa 7:56 1-0.  II  -kentän vahvan karvauksen ja pallon riiston jälkeen Henna Ilmola sohi pallon maalin edestä ohi PSS:n maalilla koko ottelun torjuneen Krista Niemisen. OLS lisäsi johtoaan 2-0 alivoimalla Annukka Häklin ja Kristiina Kauppilan irtautuessa läpiajoon  kesken PSS:n ylivoimapelin. Krisse viimeisteli Annukan hyvästä syötöstä tilanteeksi 2-0. PSS pystyi kaventamaan ylivoimalla vielä erän lopussa ja ensimmäiselle erätauolle mentiin kotijoukkueen johtaessa 2-1. OLS:n naiset hallitsivat sekä pelin alkua että erien ensiminuutteja. Emmi Niemelä aloitti avauspelin hattutemppunsa kun toista erää oli pelattu vasta 13 sekuntia niittaamalla  keskialueelta nopean kääntölaukauksen PSS:n maalin vasempaan nurkkaan . Toisen maalinsa Emmi teki hyökkäyspään vaparista ja kolmannen numeroihin 5-2 työvoittona sekavan tilanteen jälkeen koko ketjun hyvän yhteistyön päätteeksi. PSS pääsi vielä peliin mukaan kun oman pään karkeista virheistä lahjoitettiin kolme helppoa maalia. Hanna-Mari Uimosen 6-3 ja Henna Ilmolan illan toinen maali sinetöivät loppulukemiksi 7-4.

Ensikertalaiset onnistuivat OLS:n riveissä

Emmi Niemelän lisäksi OLS:n onnistujia avauspelissä olivat Henna Ilmola kahdella maalilla, ensimmäisen liigapelinsä pelanneet Kirsikka Kiviranta ja Mia Murtorinne sekä puolustuksessa Viivi Laitinen

Veikkauspörssin 3 tähteä menivät oikeutetusti Emmi Niemelällle ,Kaksi tähteä PSS:n Janica Ignatiukselle sekä 1 tähti  OLS:n Hanna-Mari Uimoselle.

Karo Kuussaari

Avauspelin hermostuneisuutta näkyi aika tavalla. Ensikertalaiset Kirsikka Kiviranta ja Mia Murtorinne onnistuivat hyvin. Kun saadaan vielä kolmoskentällekin maaleja niin saadaan leveyttä ratkaisuihin. Kaksi  tärkeää sarjapistettä.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2012-2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää