Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS Naisten paketti kasassa

 

OLS Naisten paketti kasassa


Kokemusta ja tekniikan parannusta

OLS liiganaisten paketti alkaa olla kasassa tulevaa kautta varten. Pohjois-Suomen naisten salibandyn ykkösjoukkue ei ole kokenut suurta lähtijöiden virtaa pelaajapuolella. Karin Koutuaniemi lähti Sveitsiin kokeilemaan siipiään, Boglárka Bartakovics ja Ella Joona pitävät taukoa salibandyn pelaamisessa. Maalivahtiosastolla Mia Rinta-Valkama palasi Pohjois-Suomen kauden jälkeen kotiseuduilleen.

Muuten OLS jatkaa samalla kokeneella runkoryhmällä sekä viime kaudella  liigassa ja nuorten SM:n peleissä jalostuneilla junioripelaajilla. Lotta Vikstedt, Elina Halonen, Julia Turunen, Iida Leino, Sanna Risteli, Kirsikka Kiviranta, Anni Korhonen, Saara Männikkö ja Salla Suomela ovat kasvaneet useita pelisenttejä viime keväästä ja tunkevat vahvasti jalkojansa pelaaviin kentällisiin alkavalla kaudella. Hanna-Mari Uimonen, Henna Ilmola, Annukka Häkli, Kristiina Kauppila Emmi Niemelä, Marjut Mäkelä, Susanna Mustonen, Anu Heikkinen, Viivi Laitinen ja Elisa Leinonen kantavat pelikasseissaan  useamman vuoden kovien pelien kokemusta ja lajiosaamista jolla yhdessä energisten nuorten kanssa saadaan entistä vahvempi joukkue. Lisäksi potentiaalia  tulevaan kauteen löytyy Taru Martikaisen, Satu Karjalan, Pia Lipposen ja  Juulia Huttulan intensiivisestä otteesta ja motivaatiosta pelata naisten salibandyliigaa.

Lajitaidon, viimeistelyn ja henkilökohtaisen pallollisen taidon kohentamiseksi on tehty keväästä asti paljon töitä. Tekniikkaharjoitteluun on panostettu ja se näkyy sekä nuorten että kokeneempien pelaajien pelivalmiuden parantumisena.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2012-2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää