Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Siirilä johti Tiikerien juhlaa ja Sun Volleyn tuskaa

 

Siirilä johti Tiikerien juhlaa ja Sun Volleyn tuskaa


Kauden 30. ottelu toi Kokkolan Tiikereille vasta toisen täyden kolmen pisteen saaliin, kun jo karsintauhan alle joutunut Sun Volley kaatui omalla kotikentällään 1-3 (25-23, 21-25, 23-25, 16-25).

Tiikereiden ykkössankari oli liigaenntäyksensä 20/+18 tehnyt 18-vuotias keskitorjuja Tommi Siirilä. Siirilä sai 21 pasiai joista teki 12 hyökkäyspistettä ja vain yhden hyökkäysvirheen. Torjuntoja Kuortaneen lntopallolukiolaiselle merkittiin kuusi ja ässäsyöttöjä kaksi.

Tiikereiden valmentaja Ismo Tuominen:

- Josen (Carrasco) ja Tommin (Siirilä) peli käytti hyvin yhteen. Vaatii aikaa ennen kuin homma alkaa natsaamaan. Tommi on pelannut kaikki pelit ihan hyvin, mutta tänään tuli sitten spesiaalihyvä tilasto. Carrascon passaripeli oli tänään myös todella hyvää.

- Pelin alku oli huono, mutta ekassa erässäkin päästiin vielä lopussa pisteen päähän. Lopussa syöttövirhe päätti sitten meidän takaa-ajon.

- Peli alkaa olla pikku hiljaa sen näköistä, että ollaan valmiita pelaamaan liigaa. Teemana ollut virheiden vähentäminen ja ne vähenikin tänään loppua kohti. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella tuntui, että vastaanottoon pystyy luottamaan.

- Pelissä oli aika paljon positiivista ja ennen kaikkea toinen peräkkäinen voitto maistuu. Paljon on pisteitä saatu tällä kaudella oululaisilta. Vastustajan pelistä näki, että paineita on playoff-viivaa vastaan pelatessa.

Sun Volleyn kommentointivastuun kantoi kakkosvalmentaja Kimmo Heikkilä:

- Ei voida hirveästi henkseleitä paukutella. Anssi Hakalaa lukuunottamatta meidän laitahyökkäys kynti tosi syvällä. Tehtiin näköjään 26 hyökkäysvirhettä kaverin 12 vastaan, joka on aivan liikaa. Ei saatu torjunnalla mitään otetta herroihin Szlubowski, Anachkov.

- Meiltä ei löydy sellaista tappajan mentaliteettia. Torjuntapeli todella huonoa ja tuo tilastokin kaunistui vielä lopussa, kun peli oli jo pelattu. Vastustajalla pysyi hymy huulessa huonommillakin hetkillä, kun meillä tuska päinvastoin vain lisääntyi.

- Tiikerit on hyvä joukkue silloin, kun peli kulkee niin kuin tänään. Ei pystytty vastaamaan. Pisteet olisi ollut otettavissa, kun itse olisi pelattu hyvin, mutta ei pystytty huutoon vastaamaan.

- Juho Rajalalla selkävaivoja, jonka takia Jyri Puolakka pelasi liberona. Hän selviytyi tehtävässä ihan kunnialla. Viimeisessä erässä poikaa vähän koulutettiin. Siinä otettiin syötöllä pisteitä. Muuten ok esitys.

- Playoff-haaveet alkaa olla pitkässä kuusessa. Tästä eteenpäin mennään peli kerrallaan. Kolme peliä jäljellä, joissa yritetään kunnialla pestä naamaa ja sitten katsotaan missä ollaan. Turha tässä vaiheessa on ainakaan kerätä paineita mistään pudotuspeleistä.

UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Sun Volley - logo

Sun Volley - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ettan joukkue kasassa - Sorvoja jatkaa ja Hänninen sopimukseen

Ettan joukkue kasassa - Sorvoja jatkaa ja Hänninen sopimukseen

Etta on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen hakkuri Ville Sorvojan kanssa.

Lue lisää
Väisänen jatkaa ja uusi nuori lupaus Ettaan

Väisänen jatkaa ja uusi nuori lupaus Ettaan

Etta on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen viime kaudella joukkuetta kipparoineen keskitorjuja Markus Väisäsen kanssa. Jäppiläläislähtöinen Pieksämäen Tsempin kasvatti aloittaa jo viidennen kautensa oululaisseuran riveissä.

Lue lisää
Niko Haapakoski lentopalloilemaan Kyprokselle

Niko Haapakoski lentopalloilemaan Kyprokselle

Miesten lentopallomaajoukkuessa kolmen viime vuoden aikana esiintynyt ja Ettan viime kaudella Mestaruusliigassa hopealle passannut Niko Haapakoski pelaa ensi kaudella Kyproksen liigassa esiintyvän Anorthosis Famagustan riveissä.

Lue lisää
VaLePa meni Suomen cupin finaaliin kaatamalla hyvin taistelleen ETTA:n

VaLePa meni Suomen cupin finaaliin kaatamalla hyvin taistelleen ETTA:n

Oululainen ETTA taisteli hienosti lentopallon miesten Suomen Cupin välierässä Kupittaan palloiluhallissa, mutta vastassa ollut Vammalan Lentopallo käänsi pelin vakuuttavasti itselleen. VaLePan voittonumerot olivat 3-1.

Lue lisää
Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää